![]() |
|
Среќата e... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4950515253 55> |
Автор | |
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mudrecot srekata ne ja bara
bidejki ja spozna vo sebe |
|
![]() |
|
ekaterina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
site trcame po sreka...
za sekogo srekata ne znaci isto... nekoi se srekni ako se bogati, drugi ako se zdravi, treti ako postignat nesto.... treba da se zastane so trcanje bidejki nisto ne ostaruva tolku kako srekata. |
|
people are strange
|
|
![]() |
|
krin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 148 |
TOJ STO TUGA SREKA KRADE..........
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Srekja je biti vecho zjiv,
danas sve je drugchije i svet je drugchiji, nije onakakv kakav sam ga snio bolji je nego shto je bio. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
sreka e ako covek bide zadovolen ... so ona sto E ... obicno srekata ja vrzuvame so parite ... sto ne e tocno ... sto poveke pari ima covek ... tolku e ponesreken ... ama pak sega da ne sme bez ich ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
...e zadovoluvnje na nagonite...
|
|
![]() |
|
shane ![]() Нов член ![]() Регистриран: 10.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 16 |
ponekogas i ne zaobikoluva ama toa e.........sreka
|
|
![]() |
|
puter ![]() Нов член ![]() Регистриран: 06.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 13 |
![]() |
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
sekoj moze da bide srekeen kolkusto, saka nikoj ne go ogranichuva, duri i vo zatvorska kelija covek moze da e sreken
|
|
![]() |
|
T-E-T-E ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
T-E-T-E ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
|
![]() |
|
srekata site ja poseduvaat, ama poveketo ne znaat upastvo za koristenje
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
da,...srekjata so pari se ,..pravi!!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Azrael ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 382 |
srekata so pari ne se kupuva
|
|
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4950515253 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |