![]() |
|
Што сте направиле ОД и ЗА љубов? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 13> |
Автор | ||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
стварнооо.... ![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
tytysh ![]() Група ![]() Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 59 |
|
pa jas fcera go napraviv ova:
otidov do tetovo da i dokazam deka ja sakam a se zajubiv preku chat i msn i tel i mi uspea. i sega sme zaedno i se sakame vzaemno. prv pat da otidam negde a da dobijam nesto- dobiv devojka koja me saka i ja sakam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
sakaj i bidi sakan
|
||
![]() |
||
мало дете ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 106 |
|
Што беше тоа љубов???
|
||
Мало дете
|
||
![]() |
||
MissSexy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
|
Измислено од партизаните , за да не се плака сексот
|
||
U never get a second chance to make a first impression
|
||
![]() |
||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
|
od -mnogu nesta
za- nisto
|
||
![]() |
||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
|
bas mi e milo....
|
||
![]() |
||
emi$ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 150 |
|
eh za ljubov ... pobegnav od doma |
||
... only God can judge me ....
|
||
![]() |
||
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
|
Јас за љубов, би.. би..би испил цела чаша вода на екс и тоа со затворени очи! |
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
![]() |
||
tytysh ![]() Група ![]() Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 59 |
|
fala VICTORIA. bi slkal da ima poveke maski kako mene ama nema za zal pa site vie devojkite da bidete srekni.
|
||
sakaj i bidi sakan
|
||
![]() |
||
naum 1518118 ![]() Сениор ![]() ![]() GayLord f**ker Регистриран: 13.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 312 |
|
Од љубов и за љубов би купил кола!!!
![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
|
Temava tamam za mene vo momentov...Sum pravel,pravam i ke pravam se sto e mozno da si go zacuvam ona sto mi e vredno poveke od bilo sto na svetov!eh....eve vo momentov se pakuvam i se selam vo drug grad da go resam problemot sto ne frustrira dvajcata.....da go trasiram ona so znaci zivot zaedno do veka!!Ljubovta e osnovata a idninata e materijalnata baza kako sakas vrti!
Seto toa za tebe angelce moe,zaedno mozeme se!!! ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
jas sum "opnal" shamar,...najozbilno!
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
|
Ne se sekiraj za mene...Napravil nekoj mnogu za da mi pokaze,ne da mi dokaze...taka da navistina mi e milo so si usteal i ti da i pokazis kolku ti znaci i sto ste zaedno...Imam pocuvstvuvano kako e da napravi nekoj nesto za tebe..samo ti treba da znaes toa i da go cenis..ke dobies za vozvrat i mnogu poveke
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |