|
Зошто луѓето не се искрени |
Внеси реплика | страница 123 74> |
Автор | |
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 30.Септември.2007 во 21:08 |
x
Изменето од becenevem - 28.Февруари.2012 во 17:30 |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne znam za drugite,...ama jas ,..sum!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
becenevem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
x
Изменето од becenevem - 28.Февруари.2012 во 17:30 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e vaka
ISKRENOSTA NE E BAS NEKOJA COVEKOVA VRLINA SEKOGAS A ZNAES ZASTO????? ZNAE DA POVREDUVA PA TI BIRAJ SAKAS DA SI SEKOGAS ISKREN ILI SEKOGAS COVECEN |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
becenevem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
x
Изменето од becenevem - 28.Февруари.2012 во 17:31 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE
SEKOJ DOBAR PRIJATEL TREBA DA OCENI KOGA TREBA DA E ISKREN A KOGA DIPLOMATICEN AKO SI ISKREN SEKOGAS NEMAS BAS MNOGU PRIJATELI |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
becenevem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
x
Изменето од becenevem - 28.Февруари.2012 во 17:31 |
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se slozhuvam so anakin deka ne se isplati nekogash da bidesh iskren, zashto toa mozhe za zhal da bide zloupotrebeno ili pak so svojot iskren odgovor mozhezh da povredish nekoj. Nekogash e podobro da premolchish neshto.
|
|
becenevem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
x
Изменето од becenevem - 28.Февруари.2012 во 17:33 |
|
becenevem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
x
Изменето од becenevem - 28.Февруари.2012 во 17:54 |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E VAKA DA TI GO NACRTAM NA ZID
ENE TVOJ PRIJATEL SLIKAR NACRTAL NOVA SLIKA I SE POTSISAL KO KRETEN E SEGA TI MU VIKAS SLIKATA DRAG MOJ PRIJATELE TI E SRANJE NEVIDENO I IZGLEDAS KAKO IDIOT ( ZATOA STO NAVISTINA TAKA MISLIS) ILI KJE MU KAZES- ABE DOBRA E NO GI OBAZAVAM ONIE OD PRED MESEC DENA TIE MI SE A DA POUBO TI STOESE OVA PODOLGA KOSA MALKU LICIS NA TOJ DE .. ABE ONOV OD FILMOV ..KJE SE SETAM POKASNO Изменето од anakin - 30.Септември.2007 во 22:31 |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DOMNULE DOMNULE NE SE RAZBIRAME NE REKOV DA FOLIRAS CELO VREME REKOV VO MOMENTI ZABORAVI NA ISKRENOSTA POVREDUVA LUGJE |
|
|
|
becenevem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vidite vaka
Изменето од becenevem - 29.Февруари.2012 во 13:06 |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BINE ZIJA
AJ TE PRASAM GO vide zetot so svalerka-- kje si iskren i kje kazes na sestra ti???? ili devojka na najdobrijot prijatel so nekogo- kje si iskren i kje trcis kaj prijatelot?????? aj ziv ti gospod odgovori????? |
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |