|
ЗОШТО СУМ АТЕИСТ? |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 30> |
Автор | |
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i Buda e veke tuka ama ne e mobilen operator
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Накратко- Доаѓањето на Месијата е потребно за да се изврши откуп за човештвото. Бидејки човек- Адам- згреши - Човек -Исус- треба да ‘плати‘ Казната за гревот е смрт. Исус плати за сите гревови минати сегашни идни со својата смрт, и преку искрено покајание и вера во него сите се оправдани..Смртта на Исус е неопходна. ОК, нема да навлагам повеке, за оваа тема поважно е како атеисти гледаат на Исус... |
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ateistot nema nikakov pogled kon Isus
Изменето од becenevem - 30.Септември.2007 во 20:58 |
|
goor
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 844 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu pameten COVEK...... gi postavil osnovite na moralnoto odnesuvanje na zemjata......
otprilika toa..... |
|
end off days 15...14...13....
|
|
Sektas
Сениор Регистриран: 14.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здраво на сите.Конечно модераторката се смилува на еден беден секташ како што сум јас.Од сега ви ветувам дека почесто ќе ве дружам.
|
|
.............Тој е челник на назаретската секта. Дела 24:5
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uste ednas |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aa,...znachi imalo gospod,...i toa nikoj drug da ti bil,...tuku bratot,...e,sega,...valjda nema da me kazni,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imas protekcija
no ima na olimp mesto i za tebe abe vrije od bogovi progla si se i sedni izmegju mene i ZEVS |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
goor
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 844 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moze i ja da podnesam dokumenti...deka se konk*rira za da bides bog....pa makar i na olimp.....?????
:))))) |
|
end off days 15...14...13....
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aiii,brat?,..zarem tolkava chest za mene,...nishtoznikot,...pa do ,...nikoj drug ,..tuku zeus,..so glava i brada,...
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
goor
pa ti si bog na humorot sedni do nas ima mesto i za tebe |
|
|
|
Sektas
Сениор Регистриран: 14.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Атеисти!!! За жалење сте.Како можете да живеете без никаква надеж во животот.Значи вие живеете како анимали(да не ме кара нашата сестра ацелера)јади,пиј,спиј,преживувај и ништо друго,без никаква духовна димензија.Безнадежност,без цел во животот,во депресија.За жалење.Да ви кажам право да ми го дадете цел свет не би сакал да сум на ваше место.
|
|
.............Тој е челник на назаретската секта. Дела 24:5
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a da si se vratish ,..tamu kaj si bil,...podobar beshe svetov,...bez tebe,...
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
slusaj bratko dodeka ti si se zanesues nie komponirame muzika ctrame sliki pravime skulpturi pisuvame romani zatoa nemame vreme za bezvezno zanesuenje i nemoj da mi prodavas evtini veronauticni finti tuka |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1415161718 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |