![]() |
|
ЗОШТО СУМ АТЕИСТ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 30> |
Автор | |
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i Buda e veke tuka ama ne e mobilen operator
|
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Накратко- Доаѓањето на Месијата е потребно за да се изврши откуп за човештвото. Бидејки човек- Адам- згреши - Човек -Исус- треба да ‘плати‘ Казната за гревот е смрт. Исус плати за сите гревови минати сегашни идни со својата смрт, и преку искрено покајание и вера во него сите се оправдани..Смртта на Исус е неопходна. ОК, нема да навлагам повеке, за оваа тема поважно е како атеисти гледаат на Исус... |
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
ateistot nema nikakov pogled kon Isus
Изменето од becenevem - 30.Септември.2007 во 20:58 |
|
![]() |
|
goor ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 844 |
mnogu pameten COVEK...... gi postavil osnovite na moralnoto odnesuvanje na zemjata......
otprilika toa..... |
|
end off days 15...14...13....
|
|
![]() |
|
Sektas ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 175 |
Здраво на сите.Конечно модераторката се смилува на еден беден секташ како што сум јас.Од сега ви ветувам дека почесто ќе ве дружам.
![]() |
|
.............Тој е челник на назаретската секта. Дела 24:5
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
uste ednas |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
aa,...znachi imalo gospod,...i toa nikoj drug da ti bil,...tuku bratot,...e,sega,...valjda nema da me kazni,...
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
imas protekcija
no ima na olimp mesto i za tebe abe vrije od bogovi progla si se i sedni izmegju mene i ZEVS ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
goor ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 844 |
moze i ja da podnesam dokumenti...deka se konk*rira za da bides bog....pa makar i na olimp.....?????
:))))) |
|
end off days 15...14...13....
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
aiii,brat?,..zarem tolkava chest za mene,...nishtoznikot,...pa do ,...nikoj drug ,..tuku zeus,..so glava i brada,...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
goor
pa ti si bog na humorot sedni do nas ima mesto i za tebe ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Sektas ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 175 |
Атеисти!!! За жалење сте.Како можете да живеете без никаква надеж во животот.Значи вие живеете како анимали(да не ме кара нашата сестра ацелера)јади,пиј,спиј,преживувај и ништо друго,без никаква духовна димензија.Безнадежност,без цел во животот,во депресија.За жалење.Да ви кажам право да ми го дадете цел свет не би сакал да сум на ваше место.
![]() |
|
.............Тој е челник на назаретската секта. Дела 24:5
|
|
![]() |
|
a da si se vratish ,..tamu kaj si bil,...podobar beshe svetov,...bez tebe,...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
slusaj bratko dodeka ti si se zanesues nie komponirame muzika ctrame sliki pravime skulpturi pisuvame romani zatoa nemame vreme za bezvezno zanesuenje i nemoj da mi prodavas evtini veronauticni finti tuka |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |