|
Малко смех |
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Автор | |
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
filibe
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Върви си един мъж из Белфаст и хоп някой опира в гърба му пистолет. Следва въпрос:
- Какъв си протестант или католик? Замисля се човека: "Ако кажа католик, той може да е протестант и да ме гръмне, а ако кажа протестант, той може да е католик и пак да ме гръмне". Решил и рекъл: - Евреин. Отзад се чул радостен възглас: - Аз съм най-щастливият палестинец в този град! |
|
Izzi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добар е вицов...
|
|
|
|
jonecpa
Сениор Регистриран: 26.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се враќа Кинез од Македонија дома целиот збумбарен, а комшијата го прашува:
- Што е ова бе, кој те тепаше? - Абе едни Македонци ме начекаа. - А, колку ги има? - Па што знам, околу 2 милиони. - Собирај ги другарите од маало, па да и одиме! |
|
Izzi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
filibe
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Китай предлага военна подкрепа на САЩ в борбата против тероризма. Взето е решение китайски войски да навлизат в територията на Афганистан на малки групи от по два милиона души... |
|
filibe
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сръбски наказателен отряд влиза в албанско село. Строяват всички мъже до стената и казват:
- Ако някой от вас се чуства сърбин, да се отдели от групата. Десетина мъже излизат напред. - Добре, минете наляво. Други да се чустват сърби? Още десетина излизат. - Добре, вие минете надясно. Вдигат автоматите и гръмват останалите. Мислят малко и казват: - Я вие там, дето сте отдясно - марш до стената. - Ама нали сме сърби? - Истинският сърбин не може да се колебае... Застрелват и тях. Пак мислят малко. - Я и вие там отляво - до стената... - Ама нали сме истински сърби - не се колебахме? - Е да де, ама война е все пак. Трябва да има загуби и от сръбска страна. |
|
jonecpa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се натпреварувале Русин, Американец и Македонец чив национален алкохолен пијалок е најсилен.
Пие Американецот 10 чаши виски, му поставуваат еден стол и го прашуваат колку стола гледа. Гледеа овој се приклатува и вика дека му се гледаат 3. Пие сега Русинов 10 вотки. И за истиот стол вели дека му се гледаат 4-5 стола. Дрма нашиов 5 ж´ти. Го прашуваат колку стола гледа, а овој: - Во кој ред ве молам! |
|
filibe
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добър
|
|
filibe
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Въпрос: Кой е най-добрият изход от кризата в България?
Отговор: Аерогара "София". |
|
kojotovik
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 369 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Луѓе темава ви е Ш
поздрав |
|
filibe
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Ало, Народното Събрание ли е?
- Да. - Искам да питам, какво трябва за да стана депутат? - Бе ти луд ли си? - Да. Някакви други условия? |
|
jonecpa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
De be kojotivik kazhi eden vic, druzhi se malku so nas, zarem ne gledash deka ne sme so predrasudi.
Eve eden vic za tebe Си биле Американец, Русин и Македонец и ги пратиле на месечината. По неколку дена им се јавуваат овие од земјава и им викаат: - Абе што ви треба да ви пратиме по ракета? Прв американецот: - Абе ја сакам една ракета со виски, Втор русинот: - Јас сакам една ракета со Вотка! И на крај Македонецот: - Абе јас сакам една ракета со цигари.. пуна.. Им пратиле што им пратиле.. и после 1 година се вракаат на земја.. и американецот и русинот се гушнале и пеат нешто оде македонецот изнервиран до максимум и се дере: ДАЈТЕ МИ УПАЉАЧ ДА ЗАПАЛАМ!!! |
|
jonecpa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во купе во воз седат Грк,Македонец,стара баба и плавуша.
Влегува возот во тунел и за неколку секунди се слуша силен сочен шамар.Кога возот излегол од тунел гркот имал црвен образ,но никој не прозборел па така секој размислува во себе: Бабата си мисли: ~Сигурно Гркот ја фатил плавушата па оваа му плеснала една... Плавушата мисли: Хмм,гркот сигурно сакал да ме фати ,но во темница ме промашил ја фатил бабата и оваа му плеснала една... Гркот мисли: ~Македонецот сигурно ја фатил плавушата,а таа сакала да му удри шамар но го промашила и ме удри мене... Македонецот мисли: ~Уф едвај чекам да дојде друг тунел и пак да го исшамарам гркот. |
|
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |