|
Малко смех |
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Автор | |
m__g__
Сениор Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мокър?
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мокар ама сеуште Македонец
|
|
tanas12
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 05.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 76 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да- това е прилагателното |
|
jonecpa
Сениор Регистриран: 26.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tanase ako dozvolite da se registrira OMO i da gi povlechete bugarskite torturi nad makedoncite, siguren li si deka vo Bugarija mnozinstvo ke bidat bugari.
Vo Makedonija sekoj chovek ima pravo da se registrira kako saka i pak preovladuvaat makedonci, ima po nekoj bugarin i po nekoj bugaromakedonski ligush, ama ne se ni primetuvaat vo mnozinstvoto makeonci. |
|
jonecpa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Попитали 3-годишно българче:
- Какво искаш да станеш като пораснеш? Детето отговорило: - Чужденец. |
|
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
бе що ти трябва да се заяждаш с нас ми ето на Попитали 30-годишно македонче http://www.vbox7.com/play:fa3ebf3c |
|
jonecpa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Срещат се двама приятели. Единият е емигрирал отдавна в чужбина и сега е на гости в България.
Той пита: - Е, как е? Как се чувстваш тука? Другият отговаря: - Като дамска превръзка! На хубаво място, в лошо време. |
|
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е убаво - 2-3 дена ще устиска
|
|
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
jonecpa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Американец, руснак и българин се събрали на по чашка и приказки. Край
тях се завъртял дяволът почнал да ги изкушава. Казал на американеца:
- Имам 10 бутилки вино и 10 жени. Ти колко бутилки можеш да изпиеш? - Три - отговорил американецът. - А с колко жени можеш да спиш? - С три. След това дяволът попитал руснака: - Ти колко бутилки можеш да изпиеш? - Седем - отговорил руснакът. - А с колко жени можеш да спиш? - Със седем. Най-сетне дяволът стигнал и до българина: - Ти колко бутилки можеш да изпиеш? - Единадесет - отговорил нашенецът. - Ама чакай, аз имам десет. - Да, но аз имам и една бутилка в джоба си - пояснил българинът. - А с колко жени можеш да спиш? - С единадесет. - Ама чакай, аз имам само десет. - Така като те гледам, и ти не си за изпускане! M___q nemam namera da se zajaduvame temata e za smea aj da se nasmeeme. Prati nekoj dobar vic, pa makar i na moja smetka |
|
filibe
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
виц за македонци ли??? - не знам да има Изменето од m__g__ - 28.Септември.2007 во 18:41 |
|
jonecpa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
m___q ima i toa na vashi stranici na bugarski jazik, olabavi se malku i mozheme da se zezame, prifati deka ti si bugarin jas makedonec i mozheme da se druzhime. Sega eve ti eden vic na makedonski (istoriski)
Професорката на факултет им рекла на студентите да напишат есеј. - Во есејот треба да има мистерија, секс, религија и богатство. Ете го Трпе по три минути. - Готово, професорке! - Е ајде да чуеме. - Ох, господе, грофицата е трудна, кој ли го направи тоа? |
|
filibe
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Иванчо, вчера татко ти пиян ли си дойде?
Не знам. Той само помоли за огледало, за да види кой е дошъл. |
|
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |