|
НАЈГОЛЕМИ ПРЕДАВНИЦИ |
Внеси реплика | страница <1 45678> |
Автор | ||||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Абе ние ги разбираме бугарите и сето тоа е убаво со нив но едноставно не заслужуваат никако да се однесуваш спрема нив.Кога тие ке прекинат со нивните провокаторски и асимилаторски идеи,кога тие нас ке не разберат како Македонци со свој јазик,земја,култура,историја и вера |
||||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Извинявам се , ако съм останала неразбрана или разбрана неправилно. Просто поста ми хареса, буди възхищение и уважение. И изобщо няма връзка с настоящите отношения между българи и македонци. |
||||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
На пајонец му реплицирав,извинета си нормално
|
||||
jonecpa
Сениор Регистриран: 26.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Bugi treba da svatime deka koga se ,,borime,, toa treba da bide nasha borba t.e. na makedonski. Sechija tuga pomosh e ubistvena za nas. Zatoa zbunetiot treba da se ,,bori,, na makedonski normalno ako se chuvstvuva taka. Za mene lichno dali se bugari ili srbi seedno mi e i iskreno ne mi smetaat, ama tie prodadenite ne mozham da gi podnesam.
|
||||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Najgolemi predavnici se makedoncite koi ziveat vo Bugarija i Grcija
koi se pravat pogolemi bugari od samite bugari i pogolemi grci od
samite grci... sakam da kazam imame takvi i tuka na forumot
Изменето од Boogie - 29.Септември.2007 во 13:19 |
||||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||||
OLUJA
Група Регистриран: 17.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ванчо Михајлов од порано и Љубчо Георгиевски од поново време.Поголеми од нив здравје.
|
||||
,,AB OVO,,
|
||||
jonecpa
Сениор Регистриран: 26.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Димитър Талев
Чел ли си "Преспанските камбани" или "Железния светилник ".? Вероятно не! Както казваше един наш посланик "Тито ваш, Гоце наш"
ДАЛИ НАВИСТИНА БИЛ ПРЕДАВНИК Талев, Димитър – 1.ІХ.1898, Прилеп – 29.Х.1966, София. Известен писател, главен редактор на в. “Македония”. След 9.ІХ.1944 г. е репресиран от комунистите. Автор на много творби за македонското освободително движение и епохата на цар Самуил – “Железният светилник”, “Преспанските камбани”, “Илинден”, “Братята от Струга”, “Самуил” и др. |
||||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ванчо Михајлов од порано и Љубчо Георгиевски од поново време.Поголеми од нив здравје
|
||||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||||
m__g__
Сениор Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
на тебе баба синко, за мене тъща. Подай втория пълнител! |
||||
bugar
Сениор Бугараш Регистриран: 28.Ноември.2006 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 52 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Разбран(а) си, не се секирај...
Ние сосема добро се разбираме....
Само дали ќе не разберете кога ќе ви кажеме да си одите од нашата земја?
Или ќе изигравате дека не го разбирате нашиот јазик? (како што вам тоа од поодамна ви е својствено)?
|
||||
Јас сум си бугараш.
Кој верува - нека верува. А кој не верува - нека не верува! По националност Турко-Татаро-Монголо-Афганистанец!(Со декрет на Boogie) |
||||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Леле, ай недей ме слага на един кантар с теб. За оденето- оди си ти, ама не знаеш ни къде да одиш. Верно, не го разбирам. Твоят език.
|
||||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Е немој сега да зафркаваш знаеме ние дека твоите предци збореле турко-монголски но Македонските татковци(просветители) не заџабе ги покрстиле и описмениле турко - монголите,немој сега дека не не разбираш
|
||||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Шефе, не става въпрос за някакъв сериозен разговор с този горния индивид. И да те помоля нещо като си тука- направи нещо по въпроса да не получавам обидни лп от индивида по- горе.
Мисълта ми беше,че написаното се отнася единствено и само до субекта. До никого другиго, още по- малко до македонците. И не е във връзка с темата. |
||||
Внеси реплика | страница <1 45678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |