IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Семејство
  Активни теми Активни теми RSS - Колку деца сакате да имате?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Колку деца сакате да имате?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 15>
Прашање: ЕДНО,ДВЕ ИЛИ ПОВЕЌЕ ДЕЦА
Одговор Гласови Статистика
3 [3,06%]
10 [10,20%]
20 [20,41%]
36 [36,73%]
2 [2,04%]
27 [27,55%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
nemo84 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Young Modern

Регистриран: 24.Јули.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 500
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nemo84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2007 во 11:25
2 деца според мене е најоптималната бројка.
Кон врв
NiNa1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Регистриран: 07.Август.2007
Поени: 13795
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2007 во 22:01
jas sakav brat ili setra ama za zhal ne dobivvvvvvvvvтагатагатагатагатагатагатага
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2007 во 23:41
strpi se ,..sigurno ima ushte vreme,...mozebi ke ti se ispolni zelbata,.ako ti ja vidat zelbata tvoite,....ninoголема%20насмевка
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2007 во 10:23
imam eden brat, 2 deca, a imam mnogu bratucedi i imam prekrasni spomeni od zaednickite praznici kaj baba mi...

zatoa sekogas velev deka ke imam mnogu deca, ama nemam
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2007 во 11:33
Ovde ne postoi patriotska atmosfera za da se pottiknuva natalitetot koj nasigurno i bez nikakava greska vene...Makedonija ke ostane samo vo pesnite...
Кон врв
MENANY Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Јули.2007
Локација: France
Поени: 239
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MENANY Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2007 во 14:22
Tri ali ako e mozno na dvapati!Edna od mnogute zelbi mie da si imam bliznacki,sestricki na moeto sinceголемо%20гушкање
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2007 во 14:52
,....mozno e i na,...ednash,...голема%20насмевка
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
NiNa1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Регистриран: 07.Август.2007
Поени: 13795
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2007 во 23:05
Originally posted by brza brza напиша:

strpi se ,..sigurno ima ushte vreme,...mozebi ke ti se ispolni zelbata,.ako ti ja vidat zelbata tvoite,....ninoголема%20насмевка
BRZA IMAM 10 GODINI A NE ZNAM SHTO KE BIDE U IDNINATA POJMA NEMAMтагазбунетостзбунетостзбунетостзбунетост
Кон врв
Miriam Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Април.2007
Локација: United States
Поени: 336
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Miriam Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2007 во 04:41
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Ovde ne postoi patriotska atmosfera za da se pottiknuva natalitetot koj nasigurno i bez nikakava greska vene...Makedonija ke ostane samo vo pesnite...

Ах и да решам 10 деца да имам, причина нема да биде патриотизмот. Деца се раѓаат од малку поразлични причини.
Try again. Fail again. Fail better.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2007 во 09:35
Nema nikogas da resis zaradi komoditetot od koj ne sakas da se otkazez, kako i nedostatok na uslovi...vo siromastija mnogu deca se poremetuvaat i stanuvaat psihopati.
U stvari so sakav da kazam...a da...mnogu deca bi sakal da napraam , ama ja da ne gi cuvam...
Кон врв
Miriam Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Април.2007
Локација: United States
Поени: 336
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Miriam Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Септември.2007 во 04:59
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Nema nikogas da resis zaradi komoditetot od koj ne sakas da se otkazez, kako i nedostatok na uslovi...

Не баш. Нема да имам 10 деца затоа што освен да бидам мајка имам и други цели и интереси во животот.  Не ме сфаќај погрешно, сакам да имам деца и сигурно во моментот кога ќе ги имам ќе ми бидат приоритет, но би сакала и да работам, да имам време за маж ми, пријатели, некакво хоби. А и не верувам дека некогаш би била толку богата за да обезбедам добар старт во животот (емоционален и материјален) на 10 деца.

Try again. Fail again. Fail better.
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Септември.2007 во 15:50
Baba mi i dedo mi ziveele na selo, izrodile vkupno 11 deca, od koi 6 umrele vo detstvoto , od visoki temperaturi, od gripovi, bolesti koi denes odamna ne se smrtonosni. Tie deca, ziveele vo kuka kade nemalo tv, nemalo ni radio, rabotele na niva, odele na uciliste so edna tabla, pisi brisi, i zavrsile osnovno obrazovanie.
nemale moderna obleka, od postaroto na pomaloto i taka dodeka se iskine, no nikogas ne bile gladni, bidejki normalno, se si cuvale i ovci, i kravi i odgleduvale zemjodelski kulturi.

E sega koj denes saka takov zivot, koj mozebi bil i podobar od denesniot.

Изменето од butel2 - 27.Септември.2007 во 15:51
Кон врв
emi$ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2007
Поени: 150
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај emi$ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Септември.2007 во 17:46
pa decaзбунетост hm zavisi od mnogu nesta finansii kolku sakaat dvajcata partneri ali jas dve dosta ke mi bidatтрепкање
... only God can judge me ....
Кон врв
GRgirl Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Ноември.2008
Поени: 30
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај GRgirl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2008 во 16:18
Jas bi sakala da imam 4 deca - 3 zenski i 1 masko...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 15>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.