|
ЗОШТО СУМ АТЕИСТ? |
Внеси реплика | страница <1 34567 30> |
Автор | ||
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A ljubovta brate? I taa ja fotografiravte?
|
||
wila
Сениор Регистриран: 19.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 85 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
POOBJASNI ANAKINE JADROTO E SOSTAVENO OD PROTONI I NEUTRONI.POZITIVNO I NEGATIVNO NAELKTRIZIRANI CESTICKI...TIE SE STATICNI ILI SE DVIZAT?
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A be on neka si brka svoja rabota, a ja moja i ako nema namera da mi pomogne neka ne mi odmaga
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ќе сакаш да ми ја покажеш таа фотографија?
Не само што не е фотографиран електронот, туку него не успеале до сега ниту да го наместат мирен да позира за фотографирање
Дури и во упростениот Боров модел за атомот се кажува дека не може да се определат електроните како фиксни честички туку може да се зборува само за "облак" на веројатност каде се наоѓа електронот и со која брзина се движи. Ова произлегува до неодреденоста (p*v<h или импулсот пута брзината е помал од планковата константа) на електорните.
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
don't shoot the messenger |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se se dvizi niso ne stoi |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pop li e,...quanten fizichar li,...shto li e ,...evangelos?!
|
||
||
wila
Сениор Регистриран: 19.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 85 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
PANTA REI
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тоа и јас ти го кажувам, дека го извртуваш прашањето, дека нема да ги видиш, туку ќе осетиш само една последица од нивното поминување низ твоите мускули..
Ме прашуваш која е последицата од Божјото создавање на Универзумот? Ако почнам да одговарам на ова прашање тоа ќе ја префрли топката на наш терен и дијаметрално ќе го смени топикот на темава од "Зошто сум атеист" во "Зошто сум теист".
Но сепак еве ќе спомнам една последица од Божјото создавање: Неверојатно сложениот дизајн што постои во макро и мирко светот може да биде само последица на еден супериорен ДИЗАЈНЕР кого ние го нарекуваме и поистоветуваме со Бог.
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Неверојатно сложениот дизајн што постои во макро и мирко светот може да биде само последица на еден супериорен ДИЗАЈНЕР(do evangelos)
a jas pa vikam deka bash zatoa ,...ne moze seto toa svesno so nechija namera da se napravi,...pa makar i gospod bil,..a i zoshto bi sakal da napravi tolkava raznovrsnost,.... |
||
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
gledaj pametnjakovicu |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
auuu,...shto bil lichen,...elektronot,...
|
||
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Внеси реплика | страница <1 34567 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |