IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Како се чувствувате денес среќни/тажни
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Како се чувствувате денес среќни/тажни

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 434435436437438 959>
Автор
Порака
Tonchie Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Поискрен од Мона Лиза

Регистриран: 02.Октомври.2005
Статус: Офлајн
Поени: 290
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tonchie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2007 во 01:22
Јас денес се наспаф за да надоместам за цела недела неспиење асално. ТоБ сум денес.
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
Кон врв
MissSexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2007
Локација: Cook Islands
Поени: 364
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MissSexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2007 во 09:11
Mi se nani тага
U never get a second chance to make a first impression
Кон врв
snegulka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Август.2006
Поени: 3201
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај snegulka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2007 во 11:12
ок али ми фали сега едно кафенце и може да се ужива
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2007 во 11:13
srekna i malku umorna eve da zemam malku zdiv ovde so vas i da go prodolzam denotнамигнување
Кон врв
Izzi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Регистриран: 18.Септември.2007
Поени: 4475
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2007 во 13:33
баш се вратив од школо и сеа ке се фрлам на спиењеголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
marence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 13.Октомври.2006
Поени: 365
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2007 во 19:33
Denes mi e rodenden i imam mnogu izmesani cuvstva

sabajle se prisetiv na edna tazna rabota od mojot zivot i bev mnogu tazna a sega za rucek gi sobrav moite najmili i im poracav super rucek i mnogu sum srekna
Кон врв
sara333 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 17.Јули.2007
Поени: 378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sara333 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2007 во 20:36
Originally posted by marence marence напиша:

Denes mi e rodenden i imam mnogu izmesani cuvstvasabajle se prisetiv na edna tazna rabota od mojot zivot i bev mnogu tazna a sega za rucek gi sobrav moite najmili i im poracav super rucek i mnogu sum srekna

Ajde, SREKEN RODENDEN, se najubavo i da ti se ispolni toa sto si go zamislila
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2007 во 20:46
mnogu mi se spie ama se cuvstvuvam....niiiiceeeeтрепкањесреќа
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
marence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 13.Октомври.2006
Поени: 365
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2007 во 21:10
blagodaramголемо%20гушкање
Кон врв
snegulka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Август.2006
Поени: 3201
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај snegulka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2007 во 12:01
лутинанервозно,уморна сум,ми се јаде....,ај можда ќе сменам расположение до после,ако не лошо за тие што ќе бидат во моја околина
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2007 во 13:08
srekjno nenaspanaголема%20насмевкасмеење
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2007 во 13:33
 - Imam bubacki u glavata, aj da me isceskas da gi razbrkas.
 - More tebe kutek ti treba.
 - Svoj roden decko li se tepa, sram da ti e.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2007 во 20:57
niiiiceголема%20насмевка
Кон врв
lazuli Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Септември.2007
Поени: 35
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lazuli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2007 во 21:46
mnogu nervozno

Изменето од lazuli - 25.Септември.2007 во 21:47
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 434435436437438 959>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,359 секунди.