|
idiFOTOvidi izlozba |
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Автор | |
branko_k
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 682 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од branko_k - 23.Септември.2007 во 12:16 |
|
NINA_SK
Сениор Регистриран: 11.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 601 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve uste eden gaf od organizatorite na izlozbata .
http://foto.idividi.com.mk/viewphotos.asp?ID=28232 Ovaa fotografija "Afterparty " e od Sofie , vo katalogot avtorot e imenuvam kako Sofija Kostevska . ne samo sto ne se potrudile da i go doznaat imeto koe sekako ne e Sofija , tuku i smenile i bracna sostojba . Ja omazile . Ne mi se veruva , takov propust , celosno degradiranje na identitetot na avtorot e neprifatlivo za nikoj , a pomalku za organizator od ovoj rang . |
|
hypertech
Сениор Регистриран: 02.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dve moi falea ama zatoa imase tri drugi koi ne bea vo izborot, a isto taka na niedna od moite fotografii nemase ime i prezime i ime na fotografijata...
Shto da se pravi koga ima premnogu faktori vo igra i nikoj ne se pridrzuva do javno objavenite pravila... Pamet za drug pat dali i kako da se ucestvuva na slicni izlozbi. |
|
eos 1D mk4 , EF 24L , EF 50L , EF 85L , EF 135L , EF 200L , EF 400L
|
|
bobicar1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 13.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1099 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако се сеќаваш на онаа црвената со сонцето и детето со топка на плажа |
|
janevskiR
Сениор Регистриран: 07.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 236 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако на таа Стела толку и значи во животот да има изложено фотографија, нека и биде!
А за Isabelle на Горан и подобро што ја тргнале затоа што не беше во пристојна резолуција. Има уште неколку такви кои треба да се тргнат,а кои го девалвираат и авторот и изложбата и организаторот.... ама веќе е доцна. ...само ете нека биде добра лекција за наредните изложби |
|
http://foto.idividi.com.mk/portfolio.asp?ID=3248
|
|
Sanja84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bev deneska povtorno da ja razgledam izlozbata na raat.
Stvarno vidov nekolku fotografii od nekoja si Stela sto voopsto ne e na sajtov? Mene bi mi bilo sram taka da se ufrlam vo shema I vidov deka portretot za koj sto Parki se buneshe (Isabelle) go nema? Trgnata e. Fali edna vo toj red a ja imase zavcera Na Andrej edna fotografija e potpisana edna ne.Andrej neznam ni ti kako se ufrli?E vrskadzii Ozoglasenata i izgrev na 1600m na Martin Dimitrievski koi vlegoa vo krugot na izbrani gi nema a vo zamena za niv gi ima reakcija (65boda) i babata Nisto ne mi e jasno,ili se mi e jasno |
|
|
|
dimo
Група Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 91 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bobi a za koja slika dobiv jas nagrada?!
|
|
whoeverest
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 20.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде, да дадам и јас мој коментар за изложбава.
Како прво, отидов со намера да гледам фотки на принт што сум ги гледал само на монитор, да се подружам, да видам како поминува првата изложба на идивиди. Кога дојдов и се поздравив со сите, бев обавестен дека има мои принтови на изложбата, што многу ме израдува! Бев како изгубен со насмевка од уво до уво поради фактот дека е прв пат нешто мое да биде изложено. Секако, за тоа треба да му се заблагодарам на Андон Давчев, бидејки тој се нафати да објави фотографии кои му се допаднаа иако не влегоа по бодови во првите 150. Уште еднаш, фала му за тоа. Како и да е, од кога ми помина првичната еуфорија, приметив една работа која ме разочара. Од сите објавени фотки, само моите и оние на Мартин Димитриевски ака. hypertech (и на уште една типка, не ми текнува јасно која) беа без ливче под нив да укажат на тоа кој е автор на истите фотографии. Не ми беше јасно и сеуште не можам да си ја објаснам причината за истото. Сепак, имаше луѓе кои застануваа и ги разгледуваа овие фотографии, незнаејки чии се. Истава работа беше проследена од бројни коментари од оние кои ми ги знаат фотографиите и ја посетија изложбата, што всушност и ме натера да побарам логично објаснување за пропустот. Сите беа изненадени и до некаде револтирани поради ова, па мислам дека должиме објаснување. Кој се чувствува компетентен да ми одговори, нека го направи тоа. Поздрав до сите фотографи на изложбата, како за прва ИДИВИДИ изложба воопшто не беше лоша . Поздрав, Андреј Т. Изменето од whoeverest - 22.Септември.2007 во 16:10 |
|
I'm so broke I can't pay attention!
|
|
Zoran K
Модератор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Blagodaram.
|
|
moz pos
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Trinidad and Tobago Статус: Офлајн Поени: 335 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja gubi smilata digitalno ,vaka na razli4ni monitori razli4no se gleda...
Printot e soodveten so poentata na slikata, tamu navistina moze da se poglednat "svelosni akordi"... Zatoa shto postojat 4lenovi koi ne mozat da go vidat printot, postuvam 'eftin' supstitut samo kolku da se ima mala pretstava za shto se raboti... |
|
Zoran K
Модератор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ajde togash postirajte gi ovde SITE nagradeni, da ne shetame vamu-tamu... a potrebno ni e i da imame nekakov pokompleten rekord od ovaa manifestacija na edno mesto. Sepak se raboti za istoriski moment.
|
|
Sanja84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da : Moz_Pos e 1 mesto
|
|
|
|
dimo
Група Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 91 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bobi a drugite 3 nagradi bea od strana na "Foto Akcija" ?
|
|
bobicar1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 13.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1099 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |