![]() |
|
Кламидија |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Автор | ||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 19.Септември.2007 во 22:00 |
|
pred godina dena vo rutinski bris mi bese otkrien virus na klamidija..od togas navamu citav se i sesto..
iskustva,soveti ve molam!!!
|
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
|
Vazno mi e da znam dali celosno se lekuva,dali voopsto ke moze da imam deca normalno...i kolku e opasno toa sepak fala |
||
![]() |
||
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
|
Се лекува со една доза на Сумамед.
Ако е навреме откриена и се лекува (еднократно) нема да имаш никакви проблеми...Ако си ја имала кламидијата да речеме година дена пред да ти ја откријат, можно е да имаш проблеми со плодноста. Во сито време треба да се лечи и партнерот. |
||
![]() |
||
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
|
Тука имаш за се одговор..читај си, но оди и на лекар, прави пак брис
![]() http://www.sakamdaznam.org.mk/default.asp?pBroj=100&pR=112 |
||
![]() |
||
|
ispiv edna doza sumamed,i proveruvav isto i prisustvo vo krvta na virusot..site edinici dea iscisteni samo uste nekoi neznam tocno skratenica bea prisutni. Ke doam sega pak..samo me interesira dali vo meguvreme koga nepijam lekarstva, da se zema nesto za zgolemen imunitet
|
||
![]() |
||
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
|
losa rabota sonce , ova za klamidijava , imam so sigurnost citano deka predizvikuva sterilnost kaj zenata posle triesettata godina ili krajot na 20 tite godini . Losa rabota , gospod da ti e napomos
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Edinstven i najdobar sovet,shto mozam da go dadam e ovoj:
Redovna kontrola kaj lekar,pocesti brisevi i bez mnogu mislenja i pretpostavki...dokazi si na sebe daka si sigurna vo ona zhto go zboruvash...ke bidesh pomirna,veruvaj |
||
![]() |
||
emkas ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 398 |
|
Istiot sovet i od moja strana...redovna kontrola obavezno, a istotaka i ne se opteretuvaj psihicki so toj problem zashto i psihickoto mnogu vlijae
|
||
![]() |
||
|
Секако пиј нешто за зголемен имунитет..Имаш едни таблетки JASMINE побарај ги од матичен лекар да ти ги препиши, после земи си витамин Ц од 1000 мг, земи Олиговит капсули, а корисен е и сирупот Immunal. Земи си и вагиналети Plantagin на база на кантарион се, делуваат убаво на внатрешноста на матката. Не менувај партнери а ако имаш односи заштитувајтесе со презервативи. ![]() |
||
![]() |
||
|
Fala
![]() ![]() |
||
![]() |
||
caci4ka ![]() Нов член ![]() Регистриран: 08.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 2 |
|
dali se povtoruva klamidia i deli mose celosno da se izlece so koloidna srebrena voda
|
||
![]() |
||
caci4ka ![]() Нов член ![]() Регистриран: 08.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 2 |
|
mi bese otkrieno klamidija ali posledniot bris se pokasa cist znaci poveke ja nema samo me interisira dali e mosno pak da se pojavi
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |