|
Правила за среќен брак |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
naum 1518118
Сениор GayLord f**ker Регистриран: 13.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 312 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе ме мрзит да се карам веке.. само ги читам!!! шо да се расправам,, јас им кажувам како е тие мислт дека ги лажам
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne postojat.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Покрај љубов толеранција компромис...и се друго по ред што се битни правила за во врска а не па за во брак...јас би рекла уште нешто што мене некој ми го рекол одамна и ми се врзало во памет-Ако не ти оди моабетот уште во врската добро,ако вие не знаете добро моабет да си направите....добро размисли пред да стапиш во брак. Зашто на стари години само моабетот ке ви остане...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Blue Magic
Група Регистриран: 15.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 94 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти бе дејче изгледа ќе рипаш во тавчето штом си се распослала во сите теми во семејство.
|
|
black eye
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 25.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 39 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZIVEJ SAM I SVOJ ZIVOT,SEGA I OVDE I SAMO ZA SEBE.......
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За хармонија во бракот...
Треба двајца на иста фреквенција... Ако не ви се исти фреквенциите, џабе муабет... Ниту ќе се разберете, ниту од вас нешто ќе биде... Значи, прво проверка на која брановата должина сте... |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А ако едниот се труди а другиот шара???
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...strategija milo... umor... da nema sili da shara... |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=Mona Liza]Never both be angry at the same time.
Never yell at each other unless the house is on fire. If one of you has to win an argument, let it be your mate. If you have to criticize, do it lovingly. Never bring up mistakes in the past. Neglect the whole world rather than each other. Never go to sleep with an argument unsettled. At least once everyday try to say one kind or complimentary word. WHen you have done something wrong, be ready to admit it. It takes two to make a quarrel and the one in the wrong is the one who does most of the talking. [/QUOTE Бора Чорба вели:
Теоретски љубав лепо звучи
малчице је другчије у пракси
много тога још увек се учи.....
значи правилата се за секого различни,нема универзални правила
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sega nema koj da mi prodava
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а што во ствари сакаш ти да купиш?
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....da se neguvaat ljubovta i prijatelstvoto!
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
Miriam
Сениор Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да се почитуваат, да разговараат за очекувањата и проблемите, да веруваат еден во друг, и да не се обвинуваат за лични неуспеси и лоши денови. Парите се многу важни исто така - не во смисол да ги има многу, туку и двајцата партнери да имаат слични финансиски цели и начин на трошење. Самостојно живеење и независност од родители, исто така.
|
|
Try again. Fail again. Fail better.
|
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |