IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - БИЛЈАНА СЕКУЛОВСКА... црна хроника или???
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

БИЛЈАНА СЕКУЛОВСКА... црна хроника или???

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 6>
Автор
Порака
MAGNAT. Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Септември.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 35
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MAGNAT. Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2007 во 23:11
Супер е Биба,
,, KRIG BLIC ,,
Кон врв
DESPOT Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Поени: 30
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DESPOT Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Септември.2007 во 12:30
 Ne samo sto nema veze sto e medium , tuku i odvratna e kako pojava, mi se diga kosata koga ke ja vidam.
 Tolku negativna energija nekoj da zraci nemam dosega pocuvstuvano.Milo mi e sto ja nema poveke na A1 vesti
,, IN VINO VERITAS ,,
Кон врв
Izzi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Регистриран: 18.Септември.2007
Поени: 4475
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2007 во 15:09

Најинтересна ми беше со она нејзино мрдање на главата во некој чуден стилголема%20насмевка

Баш се сеќавам дека имаше една епизода на Еднооки каде на крај ја исмеајаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
snegulka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Август.2006
Поени: 3201
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај snegulka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2007 во 17:01

никад не ми била интересна,просто не сфаќам што се унесуваше толку,не глуми во театарска претстава туку интерпретира вести

Кон врв
мало дете Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Септември.2007
Поени: 106
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај мало дете Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2007 во 19:20
Немам коментар,али има многу подобри
Мало дете
Кон врв
alexXx Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alexXx Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2007 во 23:36
naj interesno e bilo koga vo EDNOOKI ia izemitiraa so mrdanjneto na glavata toa mi e bilo najsmesnoплазењеплазењеплазење
|]eXtreme|mAn[|
Кон врв
mornar. Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Поени: 37
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mornar. Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Септември.2007 во 21:12
Биба,
,,VO DRZAVA KAKO NASHAVA VISTINATA E TOLKU DRAGOCENA, TAKA SHTO SEKOGASH MORA DA BIDE VO PRIDRUZBA SO TLESNATA STRAZJA NA LAGATA,,
Кон врв
stere Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stere Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2007 во 13:37
????????????????????????????

Кон врв
MORNAR74 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Септември.2007
Поени: 32
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MORNAR74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2007 во 15:48
novinar
,,VENE VIDI VICI,,
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2007 во 19:03
Не е баш така лоша како сакте да ја прикажете.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Blonde.Kirka Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2007
Локација: United Kingdom
Поени: 17
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blonde.Kirka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2007 во 23:30
Биљана Секуловска е невидена драма. И убаво ја има опишано некој од тука како негативна и непријатна личност.
Едноставно има некоја фалинка кај нејзе, не е баш створена за тв презентер. Освен ако не води некоја емисија за криминал, зона на самракот, Црна Хроника или паранормални појави.изненадување
Кон врв
trucker21 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Април.2007
Поени: 1609
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trucker21 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2007 во 13:30

aloooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!

B. Sekulovska e super. !!!!!!!!

Zenata si ja raboti svojata rabota. Na koj ne mu se dopagaat nejzinite komentari - smenete kanal. Tuka samo pisuvate, ogovarate...a dalli nekoj gi sfatil nejzinite prilozi koi se megu najdobrite vo MK?....Dali ste imale moznost da rabotite so nea i da vidite kako se raboti profesionalno???...
Ja okrivuvam samo zatoa sto ne "trachari" kako golem del od lugeto, za da ja sakaat....

Toj koj ja postavil temata se krie pozadi nekoj nick. Ako veke se kritikuva nekoj so ime i prezime, doblesno e da se pretstavi javno.  
sex, trucks & drinks!!!
Кон врв
Kroki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Јули.2006
Поени: 169
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kroki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2007 во 12:47
Originally posted by trucker21 trucker21 напиша:

aloooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!

B. Sekulovska e super. !!!!!!!!

Zenata si ja raboti svojata rabota. Na koj ne mu se dopagaat nejzinite komentari - smenete kanal. Tuka samo pisuvate, ogovarate...a dalli nekoj gi sfatil nejzinite prilozi koi se megu najdobrite vo MK?....Dali ste imale moznost da rabotite so nea i da vidite kako se raboti profesionalno???...
Ja okrivuvam samo zatoa sto ne "trachari" kako golem del od lugeto, za da ja sakaat....

Toj koj ja postavil temata se krie pozadi nekoj nick. Ako veke se kritikuva nekoj so ime i prezime, doblesno e da se pretstavi javno.  

Кој најде да ми зборува??? Па и самиот/самата се криеш позади nick... Всушност, исклучокот не прави правило како во случајов со тебе.... Кога поголемиот процент од народот ќе каже дека менува канал кога ќе ја види Б.С. тогаш, автоматски мора да се преземе нешто... Добро е, што е во Брисел.... Јас не реков дека не прави лоши прилози, туку го коментирам она што го гледам на ТВ, а презентерската работа е целосно (100%) јавна, нема ништо скриено, така што, она што го гледаш, тоа е........ Поздрав.....
"Quod me nutrit, me destruit!" - Latin quote
Кон врв
Kroki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Јули.2006
Поени: 169
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kroki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2007 во 12:47
Originally posted by LUPUS ET LUPUS ET напиша:

Originally posted by Kroki Kroki напиша:

Eve edna tema za novinarka(????) koja blage veze nema so toa shto e medium................

A, TI?

А јас, што????
"Quod me nutrit, me destruit!" - Latin quote
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 6>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 1,156 секунди.