IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - ВТОР ПОГЛЕД II
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ВТОР ПОГЛЕД II

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4243444546 105>
Автор
Порака
aboskovski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Октомври.2005
Статус: Офлајн
Поени: 336
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aboskovski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2007 во 22:56
Originally posted by anakin anakin напиша:

ne tropaj
ova za mene se odnesuvase
samo po greska upotrebil mnozinaголема%20насмевка

ne znam od kade mi doagja, no skoro i da sum ubeden vo toa (mala sega)!плазење

Dokolku go poznavavte Zdenko, najverojatno nemase sega da drobite naokolu okolu toj moment. Olabavete malku, veruvam deka ona ('kreteni') od Zdenko ne bese direktno adresirano do bilo koj, tuku bese  onaka pausaln kazahno, bez zadni nameri.
Iskreno, site nie go pravime toa, pomalku ili poveke. Treba samo da se ima  malku merka i oset, toa e se'.
E sega, reakcijata se pogodi bas kaj Stefan (nezasluzeno mislam), no jbg -  kolateralna steta...
Mislam deka ne treba da se pravi drama od toa.

Изменето од aboskovski - 19.Септември.2007 во 22:58
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2007 во 23:08
pa vidi
voopsto ne se zboruva za Zdenko- ako ne e Zdenko kje e drug pa kje sum i jas- toa e normalno lugje sme takvi prekrasno nesovrseni

se zboruva da ne e kolateralna steta sajtov foto.idividi.com.mk

Sekogas sekoj kje ima nasmevka na liceto ako e svesen deka niso ne ostanuva isto , se se menuva.. doagjaat novi decki.. novi lica.. novi momenti.. novi odnesuvanja..pa i chatovi
ova e otvoren brz svet- ne e foto club vo edno maalo..cel svet e tuka

a toa nekogas znae da e deprimiracko-no novo sekogas nosi ubavi raboti

Изменето од anakin - 19.Септември.2007 во 23:10
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
bobicar1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Септември.2005
Поени: 1099
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bobicar1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2007 во 11:00

Оригинал                                                                Обработка
Кон врв
Bob Rock Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Февруари.2006
Поени: 188
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Bob Rock Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2007 во 14:23
Bobi,dobro dodaden kontrast... ti bese pricina koja me natera da kliknam na VTOR POGLED II , znaev deka ke vidam fotografija i vtor pogled i sto da vidam!! ??? ja sum bil tema  nadolgo ..ha ha ...pa ete zosto bea moite reakcii na foto idividi stranata...Temava e VTOR POGLED II!!!!! ....mojata reakcija na foto stranata beshe bash zaradi ova!!
Nemam jas nishto protiv anakin,stefan-sofie...i nivnite fotografii ..dosta od niv mi se dopagjaat....Eve,anakin kazi dali mozesh da chatkash na "Photo net"? go smetesh li zaradi toa  PN za dosaden sajt? Branko, ako foto idividi e reshen kako DA,nema da ima problem so komunikaciite...tamu imash signal deka imash poraka i lesno e da komunicirash i toa nema da mu smeta nikomu...iskreno mene kako dosadno ifrustrirano starce mi smetaat stenkanjata i ofkanjata na anakin i ne gi smetam za zabavni,pogotovo ne na foto stranata...drugo,ne razbiram za kakva zabrana stanuva zbor ?...da ne go uzurpiram poveke ovoj prostor,pozdrav do site
_______
Niz mojot zivot pominuvaat mnogu budali-samo jas ostanuvam
_______
Zdenko
Кон врв
branko_k Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јуни.2007
Поени: 682
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај branko_k Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2007 во 14:58
da sme zdravi i zivi, ne sum zlopamtilo i ne sakam da bidam "pain in the ass", razbiram deka ponekogas i preemotivno reagirame site, no seushte mislam deka ne smetase tolku mnogu kolku sto se napravi galama...

p.s.:mislam deka vo eventualniot redizajn na sajtot treba da se napravi opcija da moze da se izbrise svojot komentar, kako tuka na forum... ili barem da se editira:)
pozdravсреќа
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2007 во 20:06
mil moj Zdenko

niku  stenkam i nitu ofkam- site ovie  tvoi insinuacii i nedaj boze od nekoj sexualen karakter ne gi ni razbiram

no imam eden predlog
te molam nemoj vise nitu da me spomnuvas
nitu da me zarezuvas i da me tretiras
prosto preskokni me - pravi se kako da nepostojam

zemi si primer od drugite koi toa taka ubavo go pravat
nemoj so sila da pokazuvas kolku ti si ozbilen covek so karakter dodeka jas sum totalno idiotce- zatoa sto toa ne e taka nitu taka i kje bide

ova e posledno so sum napisal i da te spomnam
pozdrav- bidi mi ziv i zdrav i kako so e vo mojot obicaj i NASMEAN
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Zoran K Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Април.2006
Поени: 3244
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zoran K Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2007 во 21:09
Originally posted by branko_k branko_k напиша:

mislam deka vo eventualniot redizajn na sajtot treba da se napravi opcija da moze da se izbrise svojot komentar, kako tuka na forum... ili barem da se editira:)pozdravсреќа

Odlichna ideja! Jas te podrzhuvam.

Chesto pati lugjeto vo afektna sostojba kazhuvaat raboti od koi potoa samite se sramat i sakaat da se otkazhat. Mislam deka navistina e dobra ideja da se dade mozhnost na editiranje ili brishenje na svoj komentar.
Кон врв
Mire Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Септември.2005
Поени: 1594
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mire Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2007 во 16:20
Ludje, nesto premnogu zustro stanuva na forumov.
Dali moze malku povece tolerancija edni kon drugi?
Sto se odnesuva do sajtot ... od sto maka tamu da pravite chat muabeti? Imate ovde "kafe muabet", a mozete i da otvorite chat tema, koja sepak bi zamolil koga ce go privrsite muabetot da ja izbrisete, za moznosta za komunikacija preku LP da ne zboruvame.
Inaku ce se soglasam so Branko deka chatot na taa slika bese navistina kratok ... pokratok od mnogu dugi vo koi sum ucevstvuval i jas. Pa ne moze se i sekogas da bide "smrtno seriozno", no odredena merka bi trebale da imame (se stavam i sebe vo istiot kos od ocigledni pricini ... znam i jas da zabegam)
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka    klikni TUKA
Кон врв
Sanja84 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2007
Поени: 643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sanja84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2007 во 16:43
Morame da se soocime so faktot deka sme small community i deka takvi zazboruvanja se neizbezni pogotovo sto poveke od 50% na clenovite se poznavame megjusebno!
Tesko deka nekoj od nas ova go pravi i na stranski sajtovi,na koi e i voedno clen.
Da ne  bideme tolku kruti,da ne stane sajtov chat room i dating servise,nitu pak sterilen i suvoparen.
Sepak se sto e umereno,za mene,ima nekakov shmek.
Кон врв
Bob Rock Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Февруари.2006
Поени: 188
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Bob Rock Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2007 во 17:40
Originally posted by <br>Sepak se sto e umereno,za mene,ima nekakov shmek.<br>
[/QUOTE
Sepak se sto e umereno,za mene,ima nekakov shmek.
[/QUOTE напиша:

da,se shto e umereno...so branko se razbravme,ne ni znaev

da,se shto e umereno...so branko se razbravme,ne ni znaev deka e muabetot na negova fotka..a sega povtorno..NASLOVOT NA TEMAVA E VTOR POGLED II   !!!!!!

Изменето од Bob Rock - 21.Септември.2007 во 17:42
_______
Niz mojot zivot pominuvaat mnogu budali-samo jas ostanuvam
_______
Zdenko
Кон врв
Mire Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Септември.2005
Поени: 1594
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mire Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2007 во 19:32
Eve Zdene i pustam vtor pogled na temava i pak istoto go gledam/citam намигнување.
Aj sega ce zatnam црвенеење
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka    klikni TUKA
Кон врв
aboskovski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Октомври.2005
Поени: 336
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aboskovski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2007 во 21:03
Кон врв
AniQ Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Октомври.2006
Поени: 36
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај AniQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Септември.2007 во 10:14
Bravo ANgel...premnogu mi se dopagaхипнотизиран
Кон врв
bobicar1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Септември.2005
Поени: 1099
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bobicar1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Септември.2007 во 10:31
Малку фотошоп

оригинал

фотошопирана
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4243444546 105>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,279 секунди.