|
Одржување на лицето |
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Автор | |
angied
Сениор Регистриран: 21.Јануари.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 471 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МАСКА ЗА ПРИРОДЕН ЛИФТИНГ:
Добро изматете една белка ,нанесете ја на лицето и оставете да делува петнаесетина минути а потоа измиете го лицето со млака вода и намачкајте хидратантен крем. Ефектите од овој третман добро се гледаат само по два часа од миењето,а ако постапката се повторува повеќе пати во неделата,со време резултатите ќе бидат трајни. |
|
angied
Сениор Регистриран: 21.Јануари.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 471 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MASKA ZA SUVA KOZA
Dobro izmatete edno celo jajce,i maskata nanesete ja na liceto.Koga ke se isushi ostavete da deluva uste 10 minuti.Potoa liceto izmiete go so ladna voda i nama- ckajte go so bademovo ili maslinovo maslo. |
|
Miriam
Сениор Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лелеее, ќе си ја излупиш кожата со длабински пилинг секој ден . Пилинг се прави 2-3 пати неделно за мазна кожа, и 1-2 пати за сува... |
|
Try again. Fail again. Fail better.
|
|
Miriam
Сениор Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Клиндамицин за акни на грбот - за лице е премногу силен (ако не си во пубертет). Ми го препорача козметичарка, ефикасен беше. Го има во секоја аптека како гел или лосион. Само многу е досадно на грб нешто да ставаш. Јас ставав 2-3 недели и после се откажав, а инаку за козметика сум многу последователна. Ако не е трагична ситуацијата, не се замарај, само пилинг еднаш неделно е доволно |
|
Try again. Fail again. Fail better.
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Garnier,dnevna krema,garnier losion za lice...
Toa e mojot IZBOR...
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Млеко за вадење на шминка од Гарниер
Лосион од некоја наша фирма беше, за чистење на порите Крем не ни ставам не ми е потребен Имам мало лузно од сипаница на обравчето...и ептен чувствителна кожа, ако ме бакне некој што носи брада, веднаш се нафрлам и добивам алергија. Изменето од ACELERA - 26.Октомври.2007 во 19:57 |
|
KaTeNcE1111
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas stavam maska od glina 1-2 pati nedelno, piling nikogas ne koristam zatoa sto mi izleguva alergija na obrazite, a koristev dnevna krema i losion od l'oreal, a sega kupiv eucerin za da smenam malko, se nadevam deka ne se zafrknav
|
|
You will never get to HEAVEN if you`re scared of gettin HIGH!
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne eksperimentiram mnogu...
ednas mesecno-kozmeticar,i sekojdnevna nega(mleko,tonik i krema) navecer i nautro... |
|
sp_dori
Сениор Регистриран: 19.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1542 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сапун од DOCTOR'S ( зелениот против акни ), лосион - Клиндацин и Young - Derm cream. ( На два - три дена , не секојдневна употреба за да не дојде до сушење на кожата ) |
|
Се што било поминало и се што ќе биде ќе помине !!!
|
|
Melina1
Нов член Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo! Sto koristite za bori pod oci?
Pozdrav!
|
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас сеуште ништо ама ако сакаш совет најдобро е да посетиш козметичар иначе скоро од сите јаки фирми има и крема за очи против брчи,на пр.:Vichy,јас мислам дека се едни од најдобрите!
|
|
Melina1
Нов член Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fala Sindarela, bev na kozmeticar i prasav, pa mi rece da zemam antiridna krema. Samo, toa e mnogu opsto,pa si mislev nesto pokonkretno, isprobano od nekoj. Gledav i po kremite, ama najdov samo so retinol, ne znam dali e toa istoto?Dosega nemam koristeno vakva krema, ama krajno vreme e , ako ne i kasno veke...
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najvazno e na liceto sekogas da imate prirodna nasmevka
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.
Изменето од ACELERA - 27.Мај.2010 во 20:02 |
|
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |