|
ВТОР ПОГЛЕД II |
Внеси реплика | страница <1 4243444546 105> |
Автор | |
aboskovski
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne znam od kade mi doagja, no skoro i da sum ubeden vo toa (mala sega)! Dokolku go poznavavte Zdenko, najverojatno nemase sega da drobite naokolu okolu toj moment. Olabavete malku, veruvam deka ona ('kreteni') od Zdenko ne bese direktno adresirano do bilo koj, tuku bese onaka pausaln kazahno, bez zadni nameri. Iskreno, site nie go pravime toa, pomalku ili poveke. Treba samo da se ima malku merka i oset, toa e se'. E sega, reakcijata se pogodi bas kaj Stefan (nezasluzeno mislam), no jbg - kolateralna steta... Mislam deka ne treba da se pravi drama od toa. Изменето од aboskovski - 19.Септември.2007 во 22:58 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa vidi
voopsto ne se zboruva za Zdenko- ako ne e Zdenko kje e drug pa kje sum i jas- toa e normalno lugje sme takvi prekrasno nesovrseni se zboruva da ne e kolateralna steta sajtov foto.idividi.com.mk Sekogas sekoj kje ima nasmevka na liceto ako e svesen deka niso ne ostanuva isto , se se menuva.. doagjaat novi decki.. novi lica.. novi momenti.. novi odnesuvanja..pa i chatovi ova e otvoren brz svet- ne e foto club vo edno maalo..cel svet e tuka a toa nekogas znae da e deprimiracko-no novo sekogas nosi ubavi raboti Изменето од anakin - 19.Септември.2007 во 23:10 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
bobicar1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 13.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1099 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оригинал Обработка |
|
Bob Rock
Сениор Регистриран: 13.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 188 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bobi,dobro dodaden kontrast... ti bese pricina koja me natera da kliknam na VTOR POGLED II , znaev deka ke vidam fotografija i vtor pogled i sto da vidam!! ??? ja sum bil tema nadolgo ..ha ha ...pa ete zosto bea moite reakcii na foto idividi stranata...Temava e VTOR POGLED II!!!!! ....mojata reakcija na foto stranata beshe bash zaradi ova!!
Nemam jas nishto protiv anakin,stefan-sofie...i nivnite fotografii ..dosta od niv mi se dopagjaat....Eve,anakin kazi dali mozesh da chatkash na "Photo net"? go smetesh li zaradi toa PN za dosaden sajt? Branko, ako foto idividi e reshen kako DA,nema da ima problem so komunikaciite...tamu imash signal deka imash poraka i lesno e da komunicirash i toa nema da mu smeta nikomu...iskreno mene kako dosadno ifrustrirano starce mi smetaat stenkanjata i ofkanjata na anakin i ne gi smetam za zabavni,pogotovo ne na foto stranata...drugo,ne razbiram za kakva zabrana stanuva zbor ?...da ne go uzurpiram poveke ovoj prostor,pozdrav do site
|
|
_______
Niz mojot zivot pominuvaat mnogu budali-samo jas ostanuvam _______ Zdenko |
|
branko_k
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 10.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 682 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da sme zdravi i zivi, ne sum zlopamtilo i ne sakam da bidam "pain in the ass", razbiram deka ponekogas i preemotivno reagirame site, no seushte mislam deka ne smetase tolku mnogu kolku sto se napravi galama...
p.s.:mislam deka vo eventualniot redizajn na sajtot treba da se napravi opcija da moze da se izbrise svojot komentar, kako tuka na forum... ili barem da se editira:) pozdrav |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mil moj Zdenko
niku stenkam i nitu ofkam- site ovie tvoi insinuacii i nedaj boze od nekoj sexualen karakter ne gi ni razbiram no imam eden predlog te molam nemoj vise nitu da me spomnuvas nitu da me zarezuvas i da me tretiras prosto preskokni me - pravi se kako da nepostojam zemi si primer od drugite koi toa taka ubavo go pravat nemoj so sila da pokazuvas kolku ti si ozbilen covek so karakter dodeka jas sum totalno idiotce- zatoa sto toa ne e taka nitu taka i kje bide ova e posledno so sum napisal i da te spomnam pozdrav- bidi mi ziv i zdrav i kako so e vo mojot obicaj i NASMEAN |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Zoran K
Модератор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Odlichna ideja! Jas te podrzhuvam. Chesto pati lugjeto vo afektna sostojba kazhuvaat raboti od koi potoa samite se sramat i sakaat da se otkazhat. Mislam deka navistina e dobra ideja da se dade mozhnost na editiranje ili brishenje na svoj komentar. |
|
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ludje, nesto premnogu zustro stanuva na forumov.
Dali moze malku povece tolerancija edni kon drugi? Sto se odnesuva do sajtot ... od sto maka tamu da pravite chat muabeti? Imate ovde "kafe muabet", a mozete i da otvorite chat tema, koja sepak bi zamolil koga ce go privrsite muabetot da ja izbrisete, za moznosta za komunikacija preku LP da ne zboruvame. Inaku ce se soglasam so Branko deka chatot na taa slika bese navistina kratok ... pokratok od mnogu dugi vo koi sum ucevstvuval i jas. Pa ne moze se i sekogas da bide "smrtno seriozno", no odredena merka bi trebale da imame (se stavam i sebe vo istiot kos od ocigledni pricini ... znam i jas da zabegam) |
|
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|
Sanja84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Morame da se soocime so faktot deka sme small community i deka takvi zazboruvanja se neizbezni pogotovo sto poveke od 50% na clenovite se poznavame megjusebno!
Tesko deka nekoj od nas ova go pravi i na stranski sajtovi,na koi e i voedno clen. Da ne bideme tolku kruti,da ne stane sajtov chat room i dating servise,nitu pak sterilen i suvoparen. Sepak se sto e umereno,za mene,ima nekakov shmek. |
|
|
|
Bob Rock
Сениор Регистриран: 13.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 188 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da,se shto e umereno...so branko se razbravme,ne ni znaev deka e muabetot na negova fotka..a sega povtorno..NASLOVOT NA TEMAVA E VTOR POGLED II !!!!!! Изменето од Bob Rock - 21.Септември.2007 во 17:42 |
|
_______
Niz mojot zivot pominuvaat mnogu budali-samo jas ostanuvam _______ Zdenko |
|
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve Zdene i pustam vtor pogled na temava i pak istoto go gledam/citam .
Aj sega ce zatnam |
|
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|
aboskovski
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AniQ
Група Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 36 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bravo ANgel...premnogu mi se dopaga
|
|
bobicar1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 13.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1099 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Малку фотошоп
оригинал фотошопирана |
|
Внеси реплика | страница <1 4243444546 105> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |