|
Што мислите за ЦЕЦА? |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 50> |
Автор | ||
LUPUS ET
Група Регистриран: 17.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dogi, koja povekje? Ceca ili Biba?
|
||
,,ODLUCHIV: CRIG BLIC,,
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
toa shto go mislam i da ja snajde.
|
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
LIPS
Група Регистриран: 28.Септември.2007 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 83 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ima super izgled, sekogas e top spremna, a pesnite taka-taka, znam nekoi
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne bash mnogu.
|
||
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ТОА ШТО И ПОРАНО....!!!
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
voopshto ne mislam neshto za nea
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ајде, некапомине. |
||
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ceca e samo za,...nadenuvanje,....ili vdenuvanje,..
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А што и фали и сега? Оставете нешто и за повозрасните (нели се договоривме терминот стари да го исфрлиме од употреба). |
||
|
||
joli
Нов член Регистриран: 19.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 33 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aj kazimi ti sto si ja pisal ili pisala porakata- KOJA ZENA NEMA ZELOLIT NA TELO? super e zenava, super izgleda i sekoja i cest se sto pomina vo zivotot i pak izgleda jako i ubavo. pozdrav |
||
|
||
kocko
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kako sto kaza nekoj
samo za na k*r e dobra! |
||
zajkoo
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Локација: Vatican City State Статус: Офлајн Поени: 200 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bljak |
||
Биди добар со сите,услужлив за повеќето, близок со неколку, пријател со еден, непријател со ниеден.
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne slusham turbofolk...a kaj mene cel veles samo toa slusha....site se zaulaveni za ceca....ja si sedam ....si kjutam....i se chudam !!!!
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...И КАЈ МЕНЕ ВО ...СИТЕ ЈА СЛУШААТ...!!!САМО ЈАС НЕЕЕЕЕ...!!!ТОЛКУ ГЛАСНА МУЗИКА,НЕ СУМ СЛУШНАЛ ...!!!А ЈАС СИ СЕДАМ ТАКА НА ТЕРАСАТА...И СЕ ЧУДАМ ..СО СААТИ...!!!!...ШТО ПРАВИ ОВОЈ НАРОД..МАЈКАТА БРЕЕЕЕ...
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Внеси реплика | страница <1 1415161718 50> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |