|
Мистерии |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 27> |
Автор | ||
superbaby
Сениор Регистриран: 05.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i jas ednas sonuvav kako umrel mojot prv bratuced i mnogu sum placela a koga stanav pernicata mi bese mokra samo sto mene ne mi se javija i ne mi soopstija takva losa vest fala mu na Gospod. Sekoj son si ima svoe znacenje inaku znam deka ne treba da gi pamtime sonovite i ne treba da gi tomachime. Sto treba da bide ke bide koga i da e iako sonot nekogas ni e kako predupreduvanje.
|
||
bagio
Сениор Регистриран: 14.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 122 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ми се имат истово случено но немат врска не вервам во сонојте како предвидување или како предупредување и сл.то е само некој чудна створевина од мозокот
|
||
I`m back in the game
|
||
KaTeNcE1111
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Svasta, i jas sonuvav pred nekoe vreme deka mi umrel prviot bratuced i placev vo son, a koga stanav uste placev i ne mozev da prestanam, ama toj e ziv i zdrav velat deka sum mu go prodolzila zivotot
|
||
You will never get to HEAVEN if you`re scared of gettin HIGH!
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za mene najgolema misterija e ... rastenjeto ... kako raste drvoto .... covekot ... mnogu interesna misterija ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
FANCY
Сениор Регистриран: 18.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 148 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koga bev pomala, okolu 7-8 god postojano sonuvav eden isti son, poveke od eden mesec postojano... pred okolu pola godina veke posle 7 god toa bese realnost, se bese isto kako vo sonot.. E AJ OBJASNETE MI
|
||
што ме боли за утре, гајле ми е само за денес -УТРЕ Е ДУРИ УТРЕ
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
toa znaci deka imas nekoja sposobnost ... ima dosta takvi ludje ... i mene cesto toa mi se desava ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
FANCY
Сениор Регистриран: 18.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 148 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
toa znaci deka imas nekoja sposobnost ... ima dosta takvi ludje ... i mene cesto toa mi se desava ... [/QUOTE] способност за...?
|
||
што ме боли за утре, гајле ми е само за денес -УТРЕ Е ДУРИ УТРЕ
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sposobnost za "gledanje" ... cesto pati mene mi se slucuva ... da otidam za prv pat nekade ... a se osekam kako da sum bil nekogas ... VEKE VIDENO !!! |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
edna misterija : Dali sme sami vo univerzumot ??? |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Анжелика
Сениор Регистриран: 22.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
интересно прашање, не знам што мислат другите ама јас мислам дека никогаш не сме сами та не сме само ние, та не сме саде овде |
||
..........
|
||
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За сега можеме да кажеме дека сме сами.Под сами подразбирам дека можеби нема други креации на Создателот.Никој не остварил контакт со нас.Нема концизен одговор, можеме да кажеме МОЖЕБИ.Не можеме да кажеме нити дека ИМА нити дека НЕМА.И за двете ни требаат докази а човекот е лимитиран и не може да го истражува големиот Универзум |
||
JASTREB
Група Регистриран: 14.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ova poveke bi bilo telepatija odoshto misterija. |
||
,,VENE VIDI VICI,,
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koga ke gledam na televizija nesto za univerzumot ... mi se otvaraat ochite ... !!! ako go gledam parlamentot ... mi se zatvaraat ochite ... !!! taa misterija si ja zamisluvam vaka ... koga ke gledame vo univerzumot ... se osekame kako nesto "nase" ... dali ima na drugo mesto razumni sustestva ... tesko deka ke doznaeme ... momentalno nasata moznost da pratime poraka ... ALO-ALO e pedesetina godini ... znaci dosega toa stignalo na rastojanie od 50 svetlosni godini ... i da ima nekoj tamo da ne "slusne" i da ni vrati DA ... nazad uste 50 godini .. znaci 100 godini ke pomini vo edno alo i edno da ... tesko ... osven ako ne dojdat kaj nas ... da imame kontakt od tret vid ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
misterija e zosto imame edna usta .. a dve usi ... nekoi velat ... ednas da zborame ... dva pati da slusame ... vo realnosta ... site zborame ... nikoj ne slusa ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Внеси реплика | страница <1 1314151617 27> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |