IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Мистерии
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Мистерии

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 27>
Автор
Порака
superbaby Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 05.Август.2007
Статус: Офлајн
Поени: 184
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај superbaby Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Август.2007 во 13:25
i jas ednas sonuvav kako umrel mojot prv bratuced i mnogu sum placela a koga stanav pernicata mi bese mokra samo sto mene ne mi se javija i ne mi soopstija takva losa vest fala mu na Gospod. Sekoj son si ima svoe znacenje inaku znam deka ne treba da gi pamtime sonovite i ne treba da gi tomachime. Sto treba da bide ke bide koga i da e iako sonot nekogas ni e kako predupreduvanje.
Кон врв
bagio Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Јануари.2006
Локација: Macedonia
Поени: 122
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bagio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Август.2007 во 13:39
Originally posted by superbaby superbaby напиша:

i jas ednas sonuvav kako umrel mojot prv bratuced i mnogu sum placela a koga stanav pernicata mi bese mokra samo sto mene ne mi se javija i ne mi soopstija takva losa vest fala mu na Gospod. Sekoj son si ima svoe znacenje inaku znam deka ne treba da gi pamtime sonovite i ne treba da gi tomachime. Sto treba da bide ke bide koga i da e iako sonot nekogas ni e kako predupreduvanje.
ми се имат истово случено но немат врска не вервам во сонојте како предвидување или како предупредување и сл.то е само некој чудна створевина од мозокот
I`m back in the game
Кон врв
KaTeNcE1111 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јануари.2007
Поени: 168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaTeNcE1111 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2007 во 17:11
Originally posted by bagio bagio напиша:

Originally posted by superbaby superbaby напиша:

ми се имат истово случено но немат врска не вервам во сонојте како предвидување или како предупредување и сл.то е само некој чудна створевина од мозокот

Svasta, i jas sonuvav pred nekoe vreme deka mi umrel prviot bratuced i placev vo son, a koga stanav uste placev i ne mozev da prestanam, ama toj e ziv i zdrav velat deka sum mu go prodolzila zivototтрепкање
You will never get to HEAVEN if you`re scared of gettin HIGH!
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2007 во 18:48

Za mene najgolema misterija e ...

rastenjeto ...

kako raste drvoto .... covekot ...

mnogu interesna misterija ...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
FANCY Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јули.2007
Поени: 148
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FANCY Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2007 во 18:55
koga bev pomala, okolu 7-8 god postojano sonuvav eden isti son, poveke od eden mesec postojano... pred okolu pola godina veke posle 7 god toa bese realnost, se bese isto kako vo sonot.. E AJ OBJASNETE MI
што ме боли за утре, гајле ми е само за денес -УТРЕ Е ДУРИ УТРЕ
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Септември.2007 во 08:47
Originally posted by FANCY FANCY напиша:

koga bev pomala, okolu 7-8 god postojano sonuvav eden isti son, poveke od eden mesec postojano... pred okolu pola godina veke posle 7 god toa bese realnost, se bese isto kako vo sonot.. E AJ OBJASNETE MI

toa znaci deka imas nekoja sposobnost ...

ima dosta takvi ludje ...

i mene cesto toa mi se desava ...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
FANCY Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јули.2007
Поени: 148
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FANCY Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Септември.2007 во 14:29

toa znaci deka imas nekoja sposobnost ...

ima dosta takvi ludje ...

i mene cesto toa mi se desava ...

[/QUOTE]

способност за...?
што ме боли за утре, гајле ми е само за денес -УТРЕ Е ДУРИ УТРЕ
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Септември.2007 во 07:30

sposobnost za "gledanje" ...

cesto pati mene mi se slucuva ...
da otidam za prv pat nekade ...
a se osekam kako da sum bil nekogas ...

VEKE VIDENO !!!

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2007 во 11:35

edna misterija :

Dali sme sami vo univerzumot ???

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Анжелика Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Мај.2006
Поени: 147
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анжелика Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2007 во 18:07
Originally posted by marco_antony marco_antony напиша:

edna misterija :

интересно прашање, не знам што мислат другите ама јас мислам дека никогаш не сме самиголема%20насмевка
та не сме само ние, та не сме саде овдеголема%20насмевка
..........
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2007 во 18:22
Originally posted by marco_antony marco_antony напиша:

edna misterija :

За сега можеме да кажеме дека сме сами.Под сами подразбирам дека можеби нема други креации на Создателот.Никој не остварил контакт со нас.Нема концизен одговор, можеме да кажеме МОЖЕБИ.Не можеме да кажеме нити дека ИМА нити дека НЕМА.И за двете ни требаат докази а човекот е лимитиран и не може да го истражува големиот Универзум
Кон врв
JASTREB Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 61
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JASTREB Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2007 во 09:55
Originally posted by drakula drakula напиша:

Dali vi se slucilo nesto neobicno?? nesto koe nemozete da go objasnite???
se sluci 1986 god. bev vojska!! posle eden naporen mars
od 70km legnav i sonuvam deka tatkoto na eden moj drugar
e mrtov i kako nie dvajcata palaceme na negose razbudiv
pernicata mi bese mokra,no polsle 15.min. po telefon mi javija deka e mrtov.se stresov od pomislata...
toa na mojot drugar mu go raskazav duri po 3 god od togas... neznam ama mi olesna ... kako gi objasnuvate ovie sonovi pojavi i slicni raboti i ako nesto neobicno vi se slucilo pisete............

Ova poveke bi bilo telepatija odoshto misterija.
,,VENE VIDI VICI,,
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2007 во 10:10

koga ke gledam na televizija nesto za univerzumot ...
mi se otvaraat ochite ... !!!

ako go gledam parlamentot ...
mi se zatvaraat ochite ... !!!

taa misterija si ja zamisluvam vaka ...
koga ke gledame vo univerzumot ...
se osekame kako nesto "nase" ...

dali ima na drugo mesto razumni sustestva ...
tesko deka ke doznaeme ...

momentalno nasata moznost da pratime poraka ...
ALO-ALO e pedesetina godini ...

znaci dosega toa stignalo na rastojanie od 50 svetlosni godini ...

i da ima nekoj tamo da ne "slusne" i da ni vrati DA ...
nazad uste 50 godini ..

znaci 100 godini ke pomini vo edno alo i edno da ...

tesko ...

osven ako ne dojdat kaj nas ...
da imame kontakt od tret vid ...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2007 во 07:40

misterija e zosto imame edna usta .. a dve usi ...

nekoi velat ...
ednas da zborame ...
dva pati da slusame ...

vo realnosta ...
site zborame ... nikoj ne slusa ...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 27>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,236 секунди.