|
Што мислите која е целта на нашето постоење? |
Внеси реплика | страница 123 25> |
Автор | |
Анжелика
Сениор Регистриран: 22.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 14.Септември.2007 во 17:48 |
нека пише секој свое свакање за животот.
Изменето од Анжелика - 14.Септември.2007 во 18:21 |
|
..........
|
|
Анжелика
Сениор Регистриран: 22.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас го сваќам животот како скапоцен дар што ми е даден за да научам како да живеам, да научам да љубам и да уживам во секој миг што ми е даден и да помогнам на другите луге колку што можам.
Изменето од Анжелика - 14.Септември.2007 во 18:08 |
|
..........
|
|
heelooo
Сениор Регистриран: 15.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 253 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neznam sto drugo da kazam...........ti kaza sve !!
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da se prodolzi vrstata-- se drugo se amo prazni frazi i veruvanje koe samo
e za tesenje na ljugjeto koi mislat deka ima vozvisena cel ne moi mili vasata cel e da se kotite i da ja prodolzite vrstata Изменето од anakin - 15.Септември.2007 во 03:08 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema smisla...........samo onaka si postoime kako i sekoja druga zivotinja na svetov
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Постојам во ова време на ова место, затоа што никој друг не го можел тоа подоборо од мене да го направаи во некој друг момент и во некое друго време.
|
|
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1. neograniceniot posakal da bide ogranicen ... realizirano ... !!! 2. nie-ogranicenite ... sakame da sme neograniceni ... vo tek e ... !!! 3. neograniceniot pak da se oseti neogranicen ... ne ceka nie vo 2 da ja doigrame igrata ... !!! celta na postoenjeto e 2 ... !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Смислата на животот... за секого различна.
Некои сакаат да спознаат зошто се тука , како настанал Светот, луѓето да ја истражуваат духовната димензија, да се занимаваат со вечните прашања - Зошто сме тука? Како настанало се? Ако некој не создал, зошто го направил тоа? Некои не се замараат со ова, смислата на животот име си се родил, ке умреш, а узпат ке се школуваш, вработиш, ке се репродуцираш, и енд оф стори. Целта на нашето постоење само ке кажам дека за мене е се срочено во Библијата.За мене тоа е прифатливо и верувам во тоа. Но тука нема да гњавам за тоа |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se si ima svoja cel, samo ja neam
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И уште нешто што не става на повисоко ниво од животните. Да ја надградуваме способноста за одговорно располагање со природата, во функција на остварување на потенцијалот на секоја индивидуа, и во функција на напредокот сам по себе. |
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
anakin zaboravi uste edna cel ... edno e prodolzuvanje na vrstata ... i znaeme site kako toa se pravi ... ne lazea za strkot ... druga cel e ... otkako ke ja iscicame ovaa mala planetichka ... ke odime da osvojuvame novi planeti ... i da go preselime zivotot na mesta kade mozeme da opstanime ... takanareceno ... teraformiranje ... !!! na primer za mars ke se odi 9 meseci ... pretpostavuvam zosto e 9 meseci ... veke se planira kako tamo da se zivee ... ke ima dobrovolci ... ke odat ... ama nema vrakanje ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nekoj ke kaze ... ami ako se patuva milion godini ... mnogu lesno ... veke e razviena tehnikata za kriogenikata ... ke se zamrznat na - 190 oC so techen azot ... i tamo ke se odmrznat ... i ke se prenesi zivotot tamo ... tamo daleko ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И тоа котење и множење не иде до бескрај.Еден ден ке заврши.
Планетата нема да биде вечна, а ние и те како си допринесуваме за да се забрза процесот на хаос. Верувам во возвишена цел, но не би плеткала религии тука. Ионака тоа што за мене е вистина бар по ова прашање за друг е нон-сенс |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam popametna rabota,...od toa da si chukam glavata,...zoshto,... |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Внеси реплика | страница 123 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |