|
Господар на Прстените |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | |
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 16.Јануари.2006 во 02:08 |
НАЈДОБРИОТ ФИЛМ ВООПШТО НАПРАЕН
|
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
Maro
Сениор Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa koj e sega najdobar Matriks ili Lord of the rings.. odoluci!I dvata ne se moi tipovi taka da kje se povlecam od komentiranje samo kje citam
|
|
Corporal^^
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и двата!!! најубајте филмој |
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene licno lord of the rings me voodusevi kakvi efekti a i prikaznata ne e losa bravo za Piter Jekson kolkava fantazija treba da imas za da gi ozivees tie sceni bravo
|
|
Corporal^^
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dali angelce se sekavas na posledniot del od filmot na pelenor fields koga ke dojdi do finalnata borba koga ke zemat konjanicite da jurisat kakvo pesnice teci ej, me naezi do daske, vlaknata ke mi padnea
|
|
|
|
acek
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 31.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobar film bese
|
|
A.Kalendaroski
|
|
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da da extra film mene mnogu mi se svigja,sum go gledal mnogu pati i sea pak da go gledam pak nema dosaden da mi bide
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
dzimej
Нов член Регистриран: 18.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
corporal potpolno se sl*gam so tebe |
|
White_Angel
Група Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Filmot e perfekten 100 pati mi e gledan i sekogas mi e interesen
|
|
argatin
Нов член Регистриран: 11.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fenomenalno, nepovtorlivo i moderno raskazana prikazna so siot merak da go gledas
|
|
Ete vi davam vlast da gazite na zmii i na skorpii i nad sekoja neprijatlska sila i nisto nema da vi napakosti. Luka 10/19
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe filmot e dobar super efekti ima i bitkite se odlicni, ama prikaznata ne mi se svigja
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ехеј, мојот филм
Најдобар засекогаш... број еден дефинитивно!!!!!!!
|
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Omilen mi e
na pamet go znam, duri i replikite Gandalf ke mi se vika sinot u chest na filmov a ako se bliznaci - Legolas i Aragorn |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
go imam gledano 64 pati i uste mi e interesen i mislam deka nikoj nema do go nadmine uste mnoogu mnoogu godini
|
|
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |