|
Роберт Билбилов |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | |
BIBE_
Група Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 14.Септември.2007 во 20:41 |
Sto mislite za nego?dali vi se dopagaat pesnite?
Jas mislam deka e super ima ubavi pesni srce e Изменето од anastea - 25.Јуни.2008 во 17:04 |
|
Hostel
Нов член Регистриран: 21.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da super e.
|
|
Music and only music
|
|
BIBE_
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
omilena pesna april izbrisi gi ti solzite........
|
|
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас мислам дека тој нарцисиден морон кој што ми е га да му го изговорам името нема ништо допирно со музиката. Како шере кога гледа во шарена врата. Таквите луѓе ко него ја брукаат Македонската музика.
Не ми се допаѓа како човек, тоа што го прави не е ни за во канта за ѓубре-не ни знам од кај е. Него заедно со тоше и компанија би го запалил на плоштад пред сите да гори, откакоќе ги нема таквите фаци ќе влеземе во европска унија |
|
|
|
BIBE_
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toj gi ima napisano site hitovi i najdobar e so ti ima tolku zgreseno pa da pisuvas taka
|
|
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Девојче неговите хитови не се слушаат повеќе од две недели. Значи прва работа ако нешто е хит не значи дека е квалитетно. Луѓе како роберт ретардо билбилов се најголемите уништувачи и угнетувачи на македонската музика а и на музиката воопшто, кас го сметам како лична навреда кон мене и кон цела Македонија што безрбетњаци како него воопшто правата музика. Не брукаат и тука и во страрство и не дозволовуаат вистиснките таленти да стапат на сцена. Еве уште нешто ќе ти објаснам затоа што сум расположен. Неговите песни се состојат од крадени тирмови што имаат максимум два акорда значи никаква комплексност нема во нивната продукција. нема глас а сака да пее, не знае да компнира а сака да биде композитор, не знае да свири ниту еден иснтрумент како што треба ама пак се прави дека знае-тоа е фурање филм за да биде популарен и ништо повеќе. кај е динамиката во песните, кај се премините кај се боите-која песна од роберт можеп да земеш во парк со пивце да ја исвириш на гитара со другарите? Ниту една типот е морон и точка. |
|
|
|
BIBE_
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj aj se gubis ok uzivaj si toa e tvoe mislenje
|
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бибе, немој да си ја губиш главата по него, не вреди!
|
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
BIBE_
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo pravo si Evenstar
|
|
Evenstar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сум?
Па... знам...
|
|
|
|
BIBE_
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас не сакам да се карам со никој од тука. Ама може ли да ми дадете еден валиден аргумент зошто е роберт квалитетен а тоа да не биде сите песни му се хитови или ааа он е закон. Јас не сум дојден на форумов да дудлам женски еванстар туку за квалитетна дискусија а ако сте за лиљење гз имате емаил и пораки за тоа. Дотогаш би можеле да ми кажете зошто е дечкото квалитетен по кој музички стандарди.
|
|
|
|
Evenstar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас не сакам да се карам со никого... ама ако сте ме сфатиле погрешно, жалам...
ЈАС НЕ ГО САКАМ Р.Б. ВООПШТО НЕ МОЖАМ ДА ГО ПОДНЕСАМ!
|
|
|
|
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Моја грешка, извини јас постот ти го сватив како подршка. |
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |