|
Правила за среќен брак |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | |
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 16.Септември.2007 во 00:53 |
Never both be angry at the same time.
Never yell at each other unless the house is on fire. If one of you has to win an argument, let it be your mate. If you have to criticize, do it lovingly. Never bring up mistakes in the past. Neglect the whole world rather than each other. Never go to sleep with an argument unsettled. At least once everyday try to say one kind or complimentary word. WHen you have done something wrong, be ready to admit it. It takes two to make a quarrel and the one in the wrong is the one who does most of the talking. |
|
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бракот не е како далечинско за кое ни треба упатство како да го користиме, па ако идеме според правилата се ке функционира.
Секоја брачна заедница е посебна и треба да се гледа различни, иако генерално треба кај сите да постои почит доверба и љубов и сл. |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1. da ima ljubov i 2. da sme iskreni i 3. domot da bide: doma si e doma i 4. da vnimavame edni na drugi; vo smisla na potkrepa i 5. soprugata e sekogas vo pravo ; da ne bide mama rabotatai i 6. tatkoto obavezno se simnuva od prestolot; da ne se mesa ... da se znae koj e glaven ... i 7. potpolna poddrska na decata za da bidat uspesni i 8. da se ima prihodi poveke od trosocite i 9. da ne se gubi energija na mentalni vampiri i 10. ako nemozeme da izlezeme na kraj sekoja zmija si ima svoj mungos ... I koga site raboti ke bidat iiii ... ima uslovi za sreken brak ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислам дека баш на форумов истиве ги читав на Македонски само не знам во која тема беше
|
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Брзо да забораваат и да не враќаат филмови
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еј, дај ми линк каде точно, за да знам да ги префрлам и овие постови |
|
|
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За среќен брак нема правила!!!!!
можеби некој ова го напишал од лично искуство или што знам јас зошто, ама никогаш не можеш да знаеш како ќе му биде некому, без разлика по кои правила се води...
|
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
F = m1 * m2 / (k * r^2) eve ja privlecnata sila pomedju mazot i zenata .. m1 i m2 se masata ... r - rastojanieto ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
BIBE_
Група Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pred se da si odgovarate.
da ne ste tvrdoglavi da popustate da se sakate da ima ljubov i harmonija da ne izneveruvate site problemi zaedno da gi resavate da nemate svaler/svalerka da ne odite nikade bez zetana |
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako si postavis pravila vo brakot, koga togas ke gi prekrsis
|
|
naum 1518118
Сениор GayLord f**ker Регистриран: 13.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 312 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да се вракаш пијан дупе секоја вечер и да смрдиш на лук, да ги вадиш чорапите и ко ке ги плесниш во ѕидон да се залепет.. после без причина да ја пребиеш ко мачка жената и на крај во крвавата страст да имате секс се дури ти не заспиеш без да свршиш!!
ПС и обавезно пред заеднички пријатели да ја вреѓаш!!!
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e,pa togash,...nek' ti e so srekja,.."zlatna svadba" ,..da dochekate,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
naum 1518118
Сениор GayLord f**ker Регистриран: 13.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 312 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
фала!!!
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ne si mi bolen neshto ,..naume,....shto ti e?,...kamo psofki,..navredi,...uvredi,....ili i tebe ti go doterale pametot?,..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |