|
Потурчување на Балканот |
Внеси реплика | страница <12345 10> |
Автор | |
Eli_Blagoevgrad
Сениор Регистриран: 12.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 102 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Teb kato ne te e maka zashto brisesh vsicki postove koi ne ti iznasjat.Mai mai vse pak te e gajle malko
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не бе ги одржувам темите чисти од турко-монголските глупости,па више навикнат сум на вашите глупи пропаганди
|
|
jonecpa
Сениор Регистриран: 26.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Predlagam malku da olabavite, ne e dobro za nervi. Rashirete gi horizontite i ne zaglavuvajte vo glupi detali. Ochekuvav od edna dama da ja svati porakata, a Samoil e mrtov o 1014 god.
|
|
Eli_Blagoevgrad
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
emi shtom srednovekovnite hronisti za teb sa propaganda tova pokazva razbiraneto ti za istoria.Ne znaeh ce ana komnina i skilica sa rabotili za bulgarskite tajni sluzbi.Tolkova e zalko ta chak smesno:)
Изменето од Eli_Blagoevgrad - 16.Септември.2007 во 16:32 |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не за тебе се пропаганда јас знам на што да верувам,и ова е тема за потурчување ако не правиме муабет за потурчувањето да ја затворам
|
|
Eli_Blagoevgrad
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Az s samuil niamam problemi.Vie imate pravo da se gordeete s nego ne po malko ot nas.Vse pak nasite obsti pradedi sa bili iadroto na oslepenata mu voiska.Drazni me tova che shtom se pravi debat po istoria da se pravi kakto triabva.S izvori ne s poshtenski marki
|
|
jonecpa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eli olabavi se, ako si od Strumica togash priznavam ne si tatarka, samo si losho vospitana na uchilishte. Bidi vnimatelna i se ke ti stane jasno, nie ne sme protiv tebe tuku protiv propagandata so koja si zadoena.
|
|
Eli_Blagoevgrad
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Emi da pravime eto az dadoh edin dokument za poturchvaneto v Rodopite.Ako vie imate i za vasite torbeshi neka da razshirim temata
|
|
Eli_Blagoevgrad
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pajonec tvoeto priznanie ne mi e neobhodimo za da znam ce ne sam tatarka.Kakto ti kazah v Bulgaria ima tatarsko malcinstvo
|
|
jonecpa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa togash dali si ti makedonka?
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има документи ама ти не даваш документи туку цитати ако знаеш која е разликата
|
|
Eli_Blagoevgrad
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Be covek tova e dokument ot pop Metodi Draginov ot 17 vek ne e citat.Toj si go e pisal chovekot.
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакаш и ја да ти напишам еден исто од него
Не ти верувам ништо повеке на тебе |
|
Eli_Blagoevgrad
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E pak tuka v tozi dokument ne stava vaprost za makedonija kakvo te pritesniava chakai ste potarsia link shtom si tolkova nedoverciv
|
|
Внеси реплика | страница <12345 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |