IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Историја
  Активни теми Активни теми RSS - Потурчување на Балканот
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Потурчување на Балканот

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 10>
Автор
Порака
jonecpa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Август.2007
Статус: Офлајн
Поени: 107
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај jonecpa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2007 во 16:07
Eli te molam nemoj da se lutish tamam ni trgna muabetov. Sklet me faka koga razgovaram so mashki. Te molam ne se otkazhuvaj od razgovor so mene. Eve se ke prifatam samo priznaj deka vo Bugarija 90% se makedonci.
Кон врв
Eli_Blagoevgrad Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Септември.2007
Поени: 102
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli_Blagoevgrad Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2007 во 16:07
Samo da ti kaza ce postenskite marki ne sa srednovekoven izvor.Srednovekovek idva ot SRednite vekove,Middle ages or Dark ages.Ti mi posoci citat ot kniga postenska marka i edno stihotvorenie:)
Кон врв
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2007 во 16:09
А фреската нели ја виде,од фреска по извор има ли.Море татарско ти јалутина
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli_Blagoevgrad Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2007 во 16:09
E to v bulgaria vseki kato se razrovi pokolenie nazad moze da nameri makedonski pradedi.Ne razbiram samo zasto tova vmesto da ni sblizava naprotiv ni preci.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај jonecpa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2007 во 16:09
Dosta so Samoil ostaj te go chovekot. Ako sakate tochni podatoci barajte vo germanski arhivi
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај jonecpa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2007 во 16:12
Ako pradedovcite ti bile makedonci jas neznam zoshto sega ti im burichkash po koskite pa me ubeduvash vo nekakva bugarshtina
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2007 во 16:13
Originally posted by Eli_Blagoevgrad Eli_Blagoevgrad напиша:

E to v bulgaria vseki kato se razrovi pokolenie nazad moze da nameri makedonski pradedi.Ne razbiram samo zasto tova vmesto da ni sblizava naprotiv ni preci.

Затоа зошто вие Бугарите од државјанство и држава неразбирате ништо друго,незнаете што е нација и национална историја буидејки ја немате.Вие жителите на Бугарија сте најголемите предавници на МАКЕДОНСКАТА ИСТОРИЈА,ВИЕ СТЕ НИШТО ДРУГО ОСВЕН БУГАРИЗИРАНИ(ПОТАТАРЧЕНИ) МАКЕДОНЦИ
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli_Blagoevgrad Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2007 во 16:18
ABe Bugi pak vie li znaete deto vseki va e mackal deto srbiti za 90 godini vi promeniha mantalitet i vsi4ko.Navsjakade po makedonija ehti srbska muzika a predi 60 godini gi streljahme tam srbite.Deto se ostavihte da vi smeniat imena azbuka i istoria.Ajde holan
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli_Blagoevgrad Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2007 во 16:19
Emi mnogo e normalno da ima tolkova makedonci stoto sled balkanski voini 1 milion ne otidoha v srbia a v Bulgaria.Kakvo cudno ima

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2007 во 16:22
Originally posted by Eli_Blagoevgrad Eli_Blagoevgrad напиша:

ABe Bugi pak vie li znaete deto vseki va e mackal deto srbiti za 90 godini vi promeniha mantalitet i vsi4ko.Navsjakade po makedonija ehti srbska muzika a predi 60 godini gi streljahme tam srbite.Deto se ostavihte da vi smeniat imena azbuka i istoria.Ajde holan

Ама вие сте поробени повеке од 1000 год од турко-мо0нголите на Аспарух и ти најде да зборуваш за мачкање очисреќа
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај jonecpa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2007 во 16:23
Ako otishke 1 milion, dali ti si potomok od ovie luge?
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli_Blagoevgrad Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2007 во 16:25
Ajde zivei si v svoia izmislen sviat no realnostite sa drugi.Nali znaesh pri lipsva na argumentacia ostavam samo obidite.
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2007 во 16:26
среќаТоа што тебе ти е мака мене не ми е гајле ако сакаш пукни од мака ама пак потурчена ке останешнамигнување
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli_Blagoevgrad Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2007 во 16:28
Mojat celia rod si e ot Makedonija.Ediniat mi dedo e ot Goce Delchev drugiat ot Strumishko.Az sam mnogo po makedonka ot vas dvamata 
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 10>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.