![]() |
|
Што сакате да чувате дома? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 16> |
Автор | |
superbaby ![]() Сениор ![]() Регистриран: 05.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 184 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
otsekogas sum sakala da imam mileni4e i imah ku4e.. od 2004 god ali veke vidov deka ne mozam da go gledam ne go hranev redovno ne mu davav ap4inja za glisti i vakcini i sl. i go dadovme vo 2007 zatoa so samo go izmacuvav... a zedovme i papagal vo 2006 na 07 oktomvri i dobro go gledavme ali ednas (april,maj bese mislam) na balkonot ni bese vo kafez i koga izlegov nego go nemase
![]() ![]() |
|
![]() |
|
superbaby ![]() Сениор ![]() Регистриран: 05.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 184 |
ku4e papagal ina4e i koala i majmun4e
![]() |
|
![]() |
|
551mb ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 207 |
vol
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
eve edna adresa ako sakate da cuvate zivotno na internet www.animals.com
|
|
![]() |
|
551mb ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 207 |
bel bernandinec
![]() |
|
![]() |
|
Srni4kA ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() ![]() beautiful_girl Регистриран: 01.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 54 |
|
|
![]() |
|
FANCY ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 148 |
zakam zmija ali moite ne mi davaat
![]() |
|
што ме боли за утре, гајле ми е само за денес -УТРЕ Е ДУРИ УТРЕ
|
|
![]() |
|
iris ![]() Нов член ![]() Регистриран: 09.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 28 |
germanska crna doga
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
papagal4e ama za zal nemam
|
|
![]() |
|
BIBE_ ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 49 |
i mace i kuce sve
|
|
![]() |
|
emi$ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 150 |
kuce
|
... only God can judge me ....
|
|
![]() |
|
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
sakam koali zatoa sto se kako plishani mecinja
mnogu se slatki ![]() |
|
![]() |
|
emkas ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 398 |
macinja,poslednive 4 godini samo ne cuvam mace poradi vnuka mi, inace odkoga pametam za mene nonstop si cuvav macenca
|
|
![]() |
|
Зајчиња
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |