|
Пријателство |
Внеси реплика | страница 123 6> |
Автор | |
BIBE_
Група Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 15.Септември.2007 во 11:09 |
Mislite li deka deneska postoi prijatelstvo ili samo koj od kogo ima korist?
|
|
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa zavisi...nekoj glea samo kako da iskoristi nekoj...se druzi samo so lugje od koi ima korist...ama sepak ne se site takvi
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nashkollo edna mnogu ne koristi i ako ne i davame na nea odma na nastavni4kata ne kazhuva i ona pa ushte ne kaznuva a pomalce ima drugarstvo od koristenje taka jas smetam
|
|
snegulka
Сениор Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
во денешно време ретки се оние пријатели кои се искрени и кога знаеш дека имаш пријател и кога си на врвот и кога си на дното,а на секој чекор ќе сретнеш некој наводно пријател кој чека некаква услуга за подоцна да не те ни отпоздрави
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima prijatelstvo kako ne , ima , samo bidi vnimatelen sto zboruvas
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
irenka b.
Сениор Регистриран: 13.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima prijatelstvo... toa e kategorija koja mora da postoi duri postoi covekot
|
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a shto beshe toa prijatelstvo ?
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Interesna tema,
Samo sto ovoj poim stanuva se povekje apstrakcija..mislam deka se e interes,se izgubi fundamentot na ona sto nekogas se narekuvase prijatelstvo....za zal,ne veruvam...deka postoi
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Постои, имам ВИСТИНСКИ пријатели. Оние кои се со мене и во лошо и ми помагаат несебично со се што и е на располагање, кога јас имам проблем.Во маката се гледа кој ти е пријател Оние кои биле со мене и во тешки ситуации ги сметам за пријатели, другари..
А имам и познаници кои демек се грижат за мене , и со нив сум ОК, ама тие се тука само кога се е мазно и убаво |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Postoi samo... korisno prijatelstvo
|
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prija tele
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vistinskite prijateli se retki, a koga ke gi najdes trebe da gi cuvas
|
|
Анжелика
Сениор Регистриран: 22.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
на секој човек му се потребни пријатели и непријатели, едните за да го тестираат, а другите за да му помогнат.
|
|
..........
|
|
naum 1518118
Сениор GayLord f**ker Регистриран: 13.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 312 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бибе мислам да не се оптоваруваш со вакви работи пошо лошо ти делуваат на менталниот склоп!!!
|
|
Внеси реплика | страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |