|
Жените дефинитивно одат по парите! |
Внеси реплика | страница <1 23456 22> |
Автор | |
ТатаБрада
Сениор Регистриран: 05.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 76 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мори мацо мори лептир машно....
Ко бев мал мислев дека парите се се...
сега од ко подпораснав го знам то!!!!
И џабе ко тебе типки ми прает вакви муабети... ве знам сите добро... не мојте да ме смените... ни разубедите...
|
|
macas
Сениор Регистриран: 29.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 730 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne ni probuvam da te raubedam ili da te smenam
umot si e tvoj i misli si so sakas ti si go kazuvas tvoeto mislenje ,a jas moeto mejgu drugoto nema potreba za navredi a ako treba taka da se izrazuvame i preku navredi da se izjasnuvame forumov bi go napravile selsko stopanstvo zatoa te molam vodi malku kontrola kako se izrazuvas |
|
zivej denes zosto vcera nema da se vrati,a utre moze i da ne dojdi
|
|
ТатаБрада
Сениор Регистриран: 05.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 76 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
АААууууу ваше превосходство... не знаев дека до толку ке ти сронат бисерите ... извините узјебала вам се шминка...
А ако со постот сакаше да кажиш дека си богата--- ја то не јебем...
Јас секој динар сум го напрајл сам и горд сум на тоа и алергичен на гууфиес и голд дигерс...!!!
|
|
macas
Сениор Регистриран: 29.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 730 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moj problem dali sum bogata ili ne
pak ke ti kazav forumov sluzi da zabava a ne za breckanje forumov ne e za dokazuvanje koj kolku ima i dali ima voopsto |
|
zivej denes zosto vcera nema da se vrati,a utre moze i da ne dojdi
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj be zenski ! Kazite nesco !
|
|
pwincess_bt
Нов член Регистриран: 02.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne e tocno. Deneska zenskite poveke odat po "lepotanite".Niedna zenska ne gleda kolku e bogat ili od koja familija idi.Site se lazat po liceto i teloto a ponekogas i po poloviot organ :D
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nie ubavite go neame istiot zaklucok
|
|
TENIJA-MX
Сениор Регистриран: 08.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 54 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да.
|
|
ARE U FEEL LUCKY PUNK ?!!
|
|
heelooo
Сениор Регистриран: 15.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 253 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da se razbereme........oni ne se po parite !!! ama sakaat da imaat mnogu ubav..t.e raskosen zivot
|
|
zmejko
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne mi e bitno dali zenite odat po parite. BITNO MI E DA SI POMINUVAM UBAVO SO NIV
|
|
OK, let's START NOW
|
|
sweet angel
Сениор Регистриран: 30.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sponzorush*te odat po kreteni so pari , so nepismenjaci,so shutraci a opravdano e ako se golemi ljubovnici i ednite idrugite
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Site se rasipani samo taa sto e so mene ne e, postena e
|
|
BIBE_
Група Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da tocno e toa deka nekoi odat po parite.Jas ne posto za toa imam drugo svakanje deckoto moj ako e bogat ima pari kola i za mene kakva uloga igra da ne mi dava pari ili sl.ili pa jas za maz ke go zemam pa ke imam pari,toj za nego si e bogat ne za mene,i jas ne sum dojdena do edno sokce toj so ke me casti od 70 denari.DA sakam da e ubav zgoden da imam pamet intelegenten.....
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znaci zenite se materijalistki, samo nekat da im vikaat deka se materijalistki
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |