|
Танушевци вчера и денес? |
Внеси реплика | страница <1 7891011 12> |
Автор | |||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кога „слоновите„ си играат .. обично страда „тревата„..
Изменето од novace - 14.Септември.2007 во 14:44 |
|||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|||
JASTREB
Група Регистриран: 14.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
На многу фронта играш, тоа не е добро. Хитлер ја загуби војната токму поради широкиот фронт, но во исто време и на разни страни во светот. Пази, истото ти се случува и тебе. moira, чека да и одговориш на прашањето, а ти уместо тоа пливаш во други води кои се надвор од твојата територија. Што мислиш??!!, дали во туѓите води нема да те пукаат?? Господ нека ти е на помош. |
|||
,,VENE VIDI VICI,,
|
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Si za safari Novace?
|
|||
dras
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
„moira, чека да и одговориш на прашањето“
кое прашање?, генетски гледано јас секако неби требало да се занимавам со проблемот на македонците, но како лојален граѓанин на Македонија, се прашувам што к** барам да Ви давам памет, Во Македонија прашањето е зошто „малку 25%“ албанци тероризират друго 75%-тно население од кое 99% се македонци, и потоа ќе зборуваме дека судбината во државава ние ја кроиме. А за „слоновите“ тоа е крупна дивеч за одстрел, прво треба да се консултираат друштвата за заштита на животните, или тие не се НВО( читај машина за перење, не на алишта). |
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Eve, Jas sum clen na PETA
|
|||
dras
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
"people for the ethical treatment of animals"
се намачив англиски, во Македонија би требало да зборуваме македонски, така би требало да си го зштитиме идентитетот македонски, мислев на Вас автохтоните македонци.... |
|||
dragon
Сениор Регистриран: 31.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 64 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Neka si pukaat samo lugeto sto vie imate protiv sto im se namaluva brojot.
|
|||
TENIJA-MX
Сениор Регистриран: 08.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 54 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Што се секирате, само нека пукаат, нека си ја трошат муницијата, па кога кје им треба Бучковски ќе им продаде.
-Но, нека го тоа што смеаа ќе удрам кога ние ќе си одмараме а тие мора да ги чистат пушките. |
|||
ARE U FEEL LUCKY PUNK ?!!
|
|||
TENIJA-MX
Сениор Регистриран: 08.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 54 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
..........па пошто веќе го научи дојди сега да се ракуваш со него. |
|||
|
|||
356829
Сениор Регистриран: 10.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 62 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Се е исто во Танушевци, зло е што Танушевци се пренесе во Скопје и Тетово.
|
|||
,,ALEA JAHTA EST,,
|
|||
TENIJA-MX
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Се е исто.
|
|||
|
|||
dragon
Сениор Регистриран: 31.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 64 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne ti ide umot more TENIJO tie non stop si gi cistat puskite so novi pukanja. A koj ti e kriv tebe sto od 2001 do sega nikakov metak ne si ispukal
|
|||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па сигурно ..оние кои и си топеа (воздушни.. нели) пушки..
Кој друг?
|
|||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|||
TENIJA-MX
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не ќе да е баш така? Стрико си ја знае работата. Кога е за пукање си пука, кога е за чукање си чука, оти стрико немет многу време. До двеста и една му останаа148. Ама и оваа стрико ќе ја помине, ( мислам на војната ) нели имам право да и мислам.. |
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 7891011 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |