|
Идеално семејство? |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | ||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sigurno nema idealno semejstvo ... sepak ubava tema e ... mislam deka za da bide idealno semejstvoto ... potrebno e site da bidat iskreni ... i za dobro i za loso ... da se bide otvoren ... da se nema zadni nameri ... intrigi ... za semejstvoto da bide idealno... potrebno e site vo semejstvoto da bidat idealni ... eden da e lev ... otide idealnosta ... licno za mene moze da kazam ... deka koga sum doma ... sakam da sum si kako doma ... da bidam otvoren prema site ... iskren, bez zadni nameri ... i da znam da presecam ... ako ima konflikt ... na primer pomedju soprugata i majkata ... sekogas e vo pravo soprugata !!! majkata si e majka ... neka popusti ... ova kako eden primer ... toa e mojot stav !!! |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
macas
Сениор Регистриран: 29.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 730 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mislam deka si vo pravo
majka ta si e majka no soprugata e sopruga idealno semejstvo za mene e semejstvo sto resava se so razgovor pomejgu site clenovi na semejstvoto. no na denesnicava nepostoi ideanoto taka da se ni odi vo voda |
||
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не постои иделано семесјтво, постојат идеали кон кои што ние треба да се стремиме. Прочитав многу убави мислења на темава-продолжете така.
|
||
|
||
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не можам да кажам дека семејството било идеално, впрочем мислам дека во никое семејство не е нон - стоп идеално...секаде има и кризи и убави моменти. Материјалната страна секогаш била во ред, но мене ми недостасувало внимание и љубов. Родителите секогаш работеле по цееел ден ретко седнувале со нас да разговараат. Секогаш сме имале храна и облека и разни задоволства, но барем мене ми недостасувало да ме гушнат и да ме прашаат дали ме мачи нешто. И сега го прават истото работат по цеел ден.
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
interesen post ... moram da priznaam deka decata mi porasnaa ... a ne vidov koga ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Isis
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Токму и мене тоа ми е тешко. Живеам 20 и кусур години под ист кров со луѓе за кои незнам ни која им била омилена музика, ни кој им бил идол во младоста, какви биле како тинејџери...
А и од нивна страна немало интерес да не ‘‘запознаат‘‘. |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Toa se vika harmonija . . .
|
||
Isis
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кое? Тоа што родителот не е заинтересиран да го запознае своето дете ? |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pogledni gi pticite...zarem oni trcaat po svoite pilinja otkako ke naucat da letaat ?
|
||
Isis
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ех, сега птиците не се соодветен пример. Човекот има по комплексни чувства од птица. Животните се раководат од инстинкт. Таму важи друго правило.
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
malku naslovot na temata "idealno" ... malku strci ... mozebi ke bese podobro "realno" semejstvo ... kakvo vreme idi ... taka se nosi ... vo leto po kosula ... vo zima bunda ... taka i so decata ... koga bea mali ... problemi ... mali ni se decata ... sega koga porasnaa .. golemi deca ... golemi problemi ... otprilika maskite vaka razmisluvaat ... - se znam ... - tatkoto mi e od staroto kino ... ama kako vrvi vremeto ... - tatko mi ova vaka ke go napravese ili taka ... jas lichno pred godini ... rano nautro vo 5 casot ... pred da odam na rabota ... gi razbudiv majkami i tatkomi ... i mu rekov: - od denes ... ako sakam niz zidot da pominam ... sopka da ne mi stavaat ... a na tatkomi: - od denes jas ke bidam broj 1 ... a ti broj 2 !!! i taka go "turnav" od prestolot ... ama se blizi vremeto ... i mene ke me "turnat" ... daj Boze ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
sara333
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
velis rabotat po cel den......zasto za promena ne napravis fina vecera i da se obides da zapocnes da razgovaras so niv, ne e vazno za koja tema, barem da imate nekoja relaksirana atmosfera.....znam deka bi trebalo oni da pocnat da razgovaraat, ali ete ti prva pocni.....sega ne znam, mozebi ti si pocnala ama ne uspealo poradi x pricini, megutoa ne bi trebalo da se otkazes |
||
MENANY
Сениор Регистриран: 09.Јули.2007 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sega e kasno,ostanuva samo da si gi poprae greskite,seto toa sto i nedostigalo da im go pruzi na nejzinite idni deca.
Samo taka moze da se nadohnade toa sto ni nedostigalo,barem jas taka ke pravam! Изменето од MELANY - 16.Септември.2007 во 15:40 |
||
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Има и добри и лоши семејства
|
||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |