![]() |
|
Сослушување |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kako da go islusas kogta zbudaluva ponekad???
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
da ne imas drug? posto jas nikad ne zbudaluvam ![]() |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
siguren si???
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
so se smesis be? a, da, i da ti odgovoram...siguren sum ![]() |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ja kogo e*am, od nego pamet ne baram taka da ima da kuti i da trpi, a ne pa da soslusuvam
|
|
![]() |
|
PAVLIN ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
bravo be tebe volcicata da ne te odgledala i sega da si so sesto culo eventualno sedmo...da zboruvas so zivotnite, ama mislam deka pak bi bil zbunet |
|
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
|
![]() |
|
Горе_Лево ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 331 |
Ова сослушување ама лошо звучи ... како пред истражен судија
![]() Слушам и многу други луѓе непотребно, па за партнерот и не станува збор ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ja sum Romuuul...ili Rem ? kako i da e opasen fraer...
|
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Многу ми иде на нерви тоа испрашување...грр. Ко да си во врска со началник на МВР. Ако има нешто што треба да го знае ќе му го кажам. Посебно кожа ми се ежи од прашањето - Кој ти се јави?
|
|
![]() |
|
Aha, znaci kries nestooo
|
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Не... ама јас никогаш не прашувам од кога ке спушти на телефон како од пушка - Кој ти се јави?
![]() |
|
![]() |
|
Ako navistina go sakas, ke pravis bas taka
|
|
![]() |
|
![]() Е сега, ако церека и се лигави на телефон и ословува некого со срце,душо, голуб, ќе го прашам со кого зборел ![]() |
|
![]() |
|
Opsednatost e prisilna fiksacija. Ako e ljubov...vzaemna...nikoj nema ni da mu se javi. Kako mene nikoja ne mi se javuva ?
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |