IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - Кафе муабет (фото)
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кафе муабет (фото)

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 126127128129130 231>
Автор
Порака
NINA_SK Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 11.Јуни.2007
Статус: Офлајн
Поени: 601
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2007 во 23:01
Bobs , si gi sakam fotkite od Prespa II , голема%20насмевка . Tie na koi jas sum "objekt na interes" kazi kako se rasfrlam so termini ha голема%20насмевкакул . Please трепкањетрепкање .
Кон врв
Sanja84 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2007
Поени: 643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sanja84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2007 во 00:47
Ako ti kazam deka moite od juni od Kale ne mi gi dal....збунетостплачењеплачење
a tie od film so ubavo si gi razviv odma...i posle neso digitalnite au газење%20од%20смеење
Кон врв
amanito Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај amanito Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2007 во 08:02
Mislam deka i jas dolzam nekoi fotki Neli? Nona? Sanja?
загриженост
Cameras don't take pictures. People do!
flickr     deviantart
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2007 во 09:38
Dobro utro , големо%20гушкање. Koj si dolzi si znae голема%20насмевкатрепкање .
Кон врв
bobicar1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Септември.2005
Поени: 1099
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bobicar1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2007 во 10:46
Нина, се си мислам дека ти ги префрлив фотките на лаптоп ... или од лаптопот си ги префрлив моите кај мене на стик
е дур сега ништо не знам
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2007 во 10:49
Originally posted by bobicar1 bobicar1 напиша:

Нина, се си мислам дека ти ги префрлив фотките на лаптоп ... или од лаптопот си ги префрлив моите кај мене на стик
е дур сега ништо не знам

Da Bobs , mi gi prefrli oni "familijarnite" голема%20насмевка , gi baram onie sto gi napravi kaj rekata , moite portreti . Sega pojasno e ? збунетост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bobicar1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2007 во 10:51
Аааааахаааа, сега ми е јасно
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај amanito Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2007 во 10:59
Aj dechki idam posle doma i na sekoj shto imam fotki mu gi rezam na CD-DVD da ne rechete deka sum skrzav
Ako nekoj posebno mu falat moite fotki od nego neka prati lp za reminder pls

flickr     deviantart
Кон врв
vlatko_sk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Декември.2006
Поени: 126
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vlatko_sk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2007 во 11:06
Ako nekoj saka da pravi time-lapse od odblaci sea e momentot.Ja nemozam na skolo ke odam seaтагатага
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2007 во 11:11
E da Vlatko oblacite ovie denovi se ludnica . Jas vcera se kacuvav na krov na edna zgrada , koga mi izleze stanar vo bela maicka na preramki , koj go voznemiriv vo pladnevniot odmor , mozes da zamislis ...... . Imav mnogu dobra ideja koja ne ja realizirav тага  . Baram sloboden krov .....голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bobicar1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2007 во 11:34
Originally posted by vlatko_sk vlatko_sk напиша:

Ako nekoj saka da pravi time-lapse od odblaci sea e momentot.Ja nemozam na skolo ke odam seaтагатага

Не можам рачно да окинувам толку многу а да не ми се измести апаратот   

Изменето од bobicar1 - 12.Септември.2007 во 11:34
Кон врв
Sanja84 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2007
Поени: 643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sanja84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2007 во 11:56
Nina i jas imam dobri fotki od tebe. Cela arhiva mi e na kup ama mi fali edno dvd od prespa Jane sto mi go dade vo MS. i mi fali diskot od b.f.essentials sto mi go dade Vase! збунетост Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm лутинаneznam kaj mi se...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај amanito Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2007 во 12:47
Originally posted by bobicar1 bobicar1 напиша:

Originally posted by vlatko_sk vlatko_sk напиша:

Не можам рачно да окинувам толку многу а да не ми се измести апаратот   

Imam remote zashto ne pobarash
flickr     deviantart
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај amanito Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2007 во 12:47
Originally posted by NINA_SK NINA_SK напиша:

E da Vlatko oblacite ovie denovi se ludnica . Jas vcera se kacuvav na krov na edna zgrada , koga mi izleze stanar vo bela maicka na preramki , koj go voznemiriv vo pladnevniot odmor , mozes da zamislis ...... . Imav mnogu dobra ideja koja ne ja realizirav тага  . Baram sloboden krov .....голема%20насмевка

Jas sum za samo da najdam nekoj saat slobodno vreme :)
Bashka vo komshii sme :) ke najdeme
flickr     deviantart
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 126127128129130 231>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.