|
Нормална телесна тежина-маса |
Внеси реплика | страница <12345> |
Автор | |||||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
екстра . не ми ни беше тоа немерата јас не јадам бурек за никој не сум ко тебе а мило ке ми биде ако престанеш , зашто и онака само ние се посмеавме а ти ама баш ништо не успеа да смениш со твојата намера еве ти и од мене поздрав! |
|||||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
mila jas ti kazav taa smeska stavena tamu....ne bese za tebe. taa bese za temava i ti go objasniv toa na msn ako procita a za smeenje ne znam kaj bas na mene ti tekna???? nema vrska sepak milo mi e.....mislam deka treba da gledame da sme idealni za sebe a ne za tie nadvor, ne e vazno. ako nie ne se sakame koj ke ne saka? nekogas svetot ne gleda preku nasite oci. jas ne znam sto treba da prestanam zatoa sto nisto ne pocnav, taka da uzivaj si mila tuka sme za druzenje. a sto sakas da kazes deka jas jadam burek???? pa da be jadam, ama samo so sirenje, a ako se misli na maalski moabeti mila jas sum poslednata koja se zamara so rekla-kazala.....
Изменето од blueprayer - 11.Септември.2007 во 13:58 |
|||||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
па ти почна со некои глупости кај другари као јас со овој или оној ај да не именувам ако сакаш на мсн( у профил) па разбери се и јас имам право да сум ртеволтирана....
а верувам и ти |
|||||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
msn ovde nemam pisi mi lp...nema problem...samo pobrzo
|
|||||
|
|||||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
не немора јас тоа го кажав да сватиш дека немам ништо против тебе и покрај се не ми значи мене тоа замене и.... иако цело време си уфурана ,,,, немора мсн кога сакаш адд не е проблемн и онака го имам остаено за работа а , да не ја зебуваме темава...... поздрав |
|||||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
epa dobro aj sega za da ne ja zaebuvame temava moze da ti pisam lp???? ne sum ufurana veruvaj mi, bas spontano ti pisuvam.
|
|||||
|
|||||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
хахах епа немаш гз да расчистиш нејкеш да го слушнеш тоа шо несакаш
|
|||||
tome.
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 295 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
можете и по ЛП да не се уништува темата
|
|||||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
може бе ама се палшат ај сега ек стаам нешто од нет корисно на темава |
|||||
ТатаБрада
Сениор Регистриран: 05.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 76 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ај зш ке се покакам во исчекување шо интересно ке ставиш!!!
|
|||||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Брза, боље да љуља него да жуља. |
|||||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|||||
sara333
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
eee, taka de |
|||||
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
На човек кој е висок 190 см ‘нормално‘ ке му лежат 110 кг, додека некој висок метро и шумска јаготка ке изгледа како тенк.
За луѓе со просечен нормален раст од 160-170 идеална е тежина од 50-55 кг. |
|||||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
leleee,..pa, jas sum bil nenormalen,...ama ,samo malce,...
|
|||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||||
Внеси реплика | страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |