![]() |
|
Зш женските ги изневеруваат верните машки |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 10> |
Автор | |||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Vernite mazi najcesto se impotentni
|
|||
![]() |
|||
emi$ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 150 |
||
stanuvaat dosadni i se opsednati so zenskata i nema poveke uzivanje |
|||
... only God can judge me ....
|
|||
![]() |
|||
cucibuci ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 11 |
||
Ma jas bi prasala zosto vernite zenski se iznevereni? Se e forata u momento na slabost |
|||
![]() |
|||
MissSexy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
||
Ne e bas taka , ne sekoja zenska vara veren decko , fala bogu ima normalni i zdravi vrski bez prevari |
|||
U never get a second chance to make a first impression
|
|||
![]() |
|||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
||
wow закључоков еј ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() а колку нема врска ![]() ![]() ![]() ![]() скоро секогаш се случува тоа да ако некој е верен значи го имас и кога го имаш си сигурен дека е твој дека е со тебе па зашто некогаш да не прошеташ надвор од таа љубовна романса која е честа (секојдневна) и наидеш на некоја страст од која тешко можеш да одолееш..... ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
FANCY ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 148 |
||
taka e, ima i verni zenski koi im se verni na svoite verni mazi...
![]() |
|||
што ме боли за утре, гајле ми е само за денес -УТРЕ Е ДУРИ УТРЕ
|
|||
![]() |
|||
FANCY ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 148 |
||
![]() |
|||
што ме боли за утре, гајле ми е само за денес -УТРЕ Е ДУРИ УТРЕ
|
|||
![]() |
|||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
||
епа нема да а ти па што тооолку се испосмеа ![]() |
|||
![]() |
|||
~ThA DrEaM~ ![]() Група ![]() ![]() Star Love Регистриран: 14.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 79 |
||
Мислам дека ќе треба да сечеш глава.
![]() Поголема глупост од ова одамна не сум слушнала. Зошто би го изварала тој што ми е верен ако го сакам? Патетики у боја. Едното нема никаква врска со другото. А ако ти налетуваш САМО на такви женски.... не ќе да е до женските. ![]() |
|||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
srecka ![]() Група ![]() Регистриран: 20.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 35 |
||
Jas mislam nevernite poveke gi izneveruvaat za da im "vratat"
|
|||
ve sakam
|
|||
![]() |
|||
parfeme ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 05.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 10 |
||
Не е точно дека скоро секој денес е неверен. Има врски, а и бракови кои одлично функционираат. Инаку никој нема гаранција дека нема да биде изневерен, а и дека не си изневерен, а не го знаеш тоа. Но сепак се е во меѓусебната довербата и во љубовта, а пред се во емоционалната интелигенција. Значи не се сите верни машки изневерени.А важи и тоа дека сите верни женски не се изневерени. Зависи на каков(а) ќе налеташ.
|
|||
![]() |
|||
iris ![]() Нов член ![]() Регистриран: 09.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 28 |
||
prosto kazano sekoi izmneveruva ne zatoa sto e izneveren zatoa sto ne e
zadovolen-na od nesto dali toa bilo los seks ili drugo se gubi strujata
megu niv
|
|||
![]() |
|||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
||
|
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
Zamislete nas forumdziite i forumdzikite, na pust ostrov. Za kolku vreme ke se ispoebeme ? Taka se testira postenost !
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |