IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - ВТОР ПОГЛЕД II
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ВТОР ПОГЛЕД II

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3940414243 105>
Автор
Порака
Zoran K Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Април.2006
Статус: Офлајн
Поени: 3244
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zoran K Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2007 во 23:59
Bobi, premnogi si isekol od gore... barem spored mene. Jas bi ja ostavil celata glava i sosem malu nad nea, pa so toa bi napravil ubava dijagonala kon dolniot desen agol. Vaka, na tvojava alternativa, chovekov mi izgleda nekako epten stisnat vo nekoja kutija, osobeno kako sto e i navednat pri zapaluvanjeto na cigarata.

Se razbira toa e samo moe lichno gledanje na rabotive...

Изменето од Zoran K - 05.Септември.2007 во 00:04
Кон врв
Zoran K Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Април.2006
Поени: 3244
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zoran K Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2007 во 16:25
Original:

Modificirana:

Ne sakav da trosham premnogu vreme vo modeficiranjeto i se obidov da rabotam kolku sto mozhe poveke vo postoechkite ramki na originalot. Napraven e dodaten krop od dolu za da se balansira onoj od gore (sto e pretesen spored mene), Pogolem krop e napraven od levo za da se izbegne dzhipot.

Sega devojkata e vo apsolutno dominatna pozicija vo slikata, bez konk*rencija od kolata, a motorot doagja kako del od prikaznata i kako - shlag na tortata... :-)))))))))))))))

Изменето од Zoran K - 07.Септември.2007 во 16:32
Кон врв
janevskiR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Октомври.2006
Поени: 236
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај janevskiR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2007 во 00:37

Оргинал:

мој поглед:

http://foto.idividi.com.mk/portfolio.asp?ID=3248
Кон врв
NINA_SK Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 11.Јуни.2007
Поени: 601
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2007 во 00:43
Robert , blagodaram za obrabotkata , mi se dopaga , go nema ona zoltilo i razvlecenost na originalot . Odlicno sraboteno .
Moram pod hitno da pocnam da si gi postprocesiram fotografiite лутина( ova se lutam sama na sebe hahahahahaha ) .
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2007 во 00:47
imalo eden film od oskarovecot Jirzi Mencel
se vikal STRIZENO SKRATENO
( branko _K kje potvrditсреќа)
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
janevskiR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Октомври.2006
Поени: 236
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај janevskiR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2007 во 00:49
се надевам не ти го расипав чувството на задоволство од добро сработеното денеска...не ми беше тоа намерата
како што кажа, ова е само постпроцес и само мое видување
http://foto.idividi.com.mk/portfolio.asp?ID=3248
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2007 во 01:22
Oooo ne Robert nisto ne moze da mi go rasipe cuvstvoto , bas mi e cest sto imas svoj pogled na mojata fotografija . големо%20гушкање
Кон врв
branko_k Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јуни.2007
Поени: 682
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај branko_k Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2007 во 01:29
Originally posted by anakin anakin напиша:

"postriziny" - short cut... samo tuka na nasiov forum ne e komunizam vo prasanje...голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка...se nadevam...плазењеплазењеплазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2007 во 01:32
no jo pane branko to vi umite trohu cesky no potsriziny neni slovo to je nejakej ceskej sleng
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2007 во 01:38
Originally posted by branko_k branko_k напиша:

"postriziny" - short cut... samo tuka na nasiov forum ne e komunizam vo prasanje...голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка...se nadevam...плазењеплазењеплазење

"Dozvolete demokratija i razlicen pristap" - Janus vo eden drug kontekst , no sosema go podrzuvam аплауз
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2007 во 01:40
Janus?

Кон врв
branko_k Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јуни.2007
Поени: 682
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај branko_k Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2007 во 01:45

no jo pane branko to vi umite trohu cesky no potsriziny neni slovo to je nejakej ceskej sleng

abe ne znam ceski, naslovot go znam:))))
Кон врв
dimi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Септември.2005
Поени: 406
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dimi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2007 во 11:23
eden od miote omileni reziseri :)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2007 во 11:52
Originally posted by *deemee* *deemee* напиша:

eden od miote omileni reziseri :)

1967 OSKAR za STROGO KONTROLIRANI VOZOVI  - MENZEL

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3940414243 105>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.