![]() |
|
Велес |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 31> |
Автор | |
wilson ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
VELES!!!Pa da ,mozebi ne ni e bas naj ubav ama sekako naj interesen,a za zagaduvanjeto?Pa toa e veke dalecno minato!I ostaj sega toa,misli na ubavite Velesanki i Velesani....Dojdete pa videte!
![]() ![]() ![]() |
|
Good Luck
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
ke dojdeme i toa mnogu naskoro
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
The_Juda ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 29.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 8 |
ќе има ид тааналвата познатата велешка
Изменето од The_Juda - 27.Март.2007 во 03:05 |
|
![]() |
|
nemo84 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Приметив многу лоши мислења за Велес. Јас во последниве 3 недели 11 пати бев таму. Градот е убав, чист, лесен и мирен за шетање. Луѓето се позитивни и гостопримливи.
Но тоа е втората причина што ме влече кон Велес, првата е девојките. Велешанките се едни од најубавите ако не и најубави девојки во цела Македонија, тука да им го дадеме и невиденото гостопримство, и харизма-тука влегува и хммм огромна доза на сексипилност и??? мммм.... ![]() ![]() Сега веќе мислам дека полека срцето ќе почне да ме влече таму. Ова информација ви ја кажувам затоа што сум расположен сега инаку не би ви спомнал(ова се однесува на машките), не сакам многу машки да доаѓаат таму зашо има појше девојчиња. А по тоа што видов ехее нив не им требаат машки ![]() А бе чим премиерот земал жена од таму друго не ви објасунувам. Ах велешанки велешанки...има нешто во воздухот таму, а не е олово. |
|
![]() |
|
![]() |
|
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Jas sum od Veles , se so si napisal e tocno osven deka velesani bile pozitivni i gostoprimlivi . Ne e taka , ne se . Da ne me svati nekoj pogresno ne deka nema pozitivni lugje tuka , ama retko da cujam nekoj od drug grad da go kaze ova .
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
veleshanec?,...kolku losho zvuchi,.....mozebi ,...zen....ne e ...
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Еј да бе ќе заборавев. Има ли на форумов велешанка или велешнец што би ми помогнале со една кхм велешанка-ептен ми остана во срце, повеќе девојки имав ама оваа аууу по цел ден мислам на неа
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
nemo se ubavo napisa, ama so premierot utna....
|
|
![]() |
|
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Pa ti pisav deka sum od Veles . Kazi so treba tuka sme , informacii od prva raka khm koj so kogo kolku pati i takvi raboti li te interesiraat ?
|
|
|
|
![]() |
|
So be ne sum ? Ne te razbiram .
|
|
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
,...ne si ,..losh,..
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Aaa pa ne sum , ama ne znaci deka ne znam da bidam . Ne oti sum velesenac tuku covecka osbina si e toa i jas ja odrzavam u forma , odvreme na vreme .
|
|
|
|
![]() |
|
taka treba,...za kondicija ,..ako ne za drugo,...a i koj zasluzuva,...treba da si go "dobie"
|
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |