|
Зошто жените се шминкаат? |
Внеси реплика | страница <1 678910 20> |
Автор | ||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pred godini na rabota edni koleski gi gledam bez karmin... i gi prasuvam: - zosto nemate karminche na ustite .. ??? - OTI ZA KOGO ??? - ete za mene ... !!! i stavija ... stvarno ... zena bez karmin ... kako maz ... fujjjjjjjjjjj... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sve e toa zaradi seks
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
stvarno e taka ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Bibi sk
Сениор Регистриран: 10.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 96 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zenite se sminkaat zasto imaat konk*rencija :) jas gi sminkam samo ocite...retko stavam sjaj na usni....zasto koga ke stavam, decko mi ne saka da me baknuva! :)
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
stavi karmin od Amway ... ne se razmachkuva kako margarin ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Eeeeeee...marco...ne e bash taka.... |
||
Miriam
Сениор Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Скоро и да не се шминкам - за работа скоро-невидливо моливче за очи, за посебни прилики сенка и маскара.
Многу ми се смешни жени со тешка шминка сред бел ден, пудри, кармини, туш за очи, црвенило за образи... За навечер може малку посилна шминка, ама инаку ми изгледаат ефтино. Многу поубави ми се природни девојки. Убава насмевка и негувана кожа се се што е потребно за свеж изглед. |
||
Try again. Fail again. Fail better.
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
priznavam stvarno ne e taka ... samo takva e temata ... pa aj da napisam nekoj kometar ... inaku licno smetam deka zenata ne e karminot ... tuku mnogu_mnogu_mnogu drugi raboti ... zenata e mnogu posofisticirana od mazot ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pokraj tolku...kozmetiki,solariumi,depilacii,plastiki,
botoxi,istegnuvanja,zategnuvanja,profesionalni a i neprofesionalni shminkeri,frizeri,sauni,kislorodni kapsuli.. ..uffffffff i shto ushte ne......iskreno,kako zhena(a shto li mazite mislat) mi e strav da recham deka sekoja zhena e na svoj nachin ubava.........jbg...toa e..... Ne zboruvame za vnatreshna ubavina..neli??Shminkanjeto e tema.... |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mamma:zenata e mnogu posofisticirana od mazot ...
BOGATI AJ PROSVETLI NE |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas sto imam eden karmin decko mi go vika svaljerski posto navistina, samo sto ke go stavis se zadziduva za usni i nemas gajle cel den..... od revlon mi e.
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
anakin jas napisav deka zenata e posofisticirana od mazot .... odma ke te prosvetlam ... kaj mazite se e pogresno ... gore sme siroki dolu tesni ... toa kaj zenata se koregiralo ... gore se potesni dolu posiroki ... ako padne maz ... ke padne na glava ... a ako padne zena ... padja na g'z ... drugo se izbalansirani ... nie imame debalans ... napred ... i moze na nos da padneme ... toa e fizichki gledano ... a i umstveno ... zenata mnogu pobrzo zabelezuva ... misli i kazuva ... od mazite ... nie kako da palime na k*rbla covece ... eve od kade izleze k*rblata ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
OVA NE SE MOI ZBOROVI....NIKADE VO OVAA TEMA NE REKOV VAKVO NESHTO.... Изменето од mamma - 07.Септември.2007 во 22:10 |
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas rekov i mu dokazav pogore mamma ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Внеси реплика | страница <1 678910 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |