|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 249250251252253 525> |
Автор | |
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
the sunshine iiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
|
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sopri me....da ne mislam
i vo sonot tvoj da ne dojdam vetrot da go otturnam da ne mi kaze....nesakam... |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тече ноч ко мутна река
О љубави ти далека нешто сам ти ружно уснио
ЕЕЕЕЕЕ не верује срце паметииии
еееее па ме тера тамо где си тииии
|
|
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти само летај со мене
Играј ќе играм со тебе Ти само љуби ме мене Јејеа јејеаааааа |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
O' Mona koja da si,
kakva i da si. zosto niz son mi setas ispoten me budis, duskajki go mirisot kako kutre, zamisluvajki deka e tvoj. |
|
rashela
Сениор Регистриран: 29.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 2138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
you don't now
what is love
baby you don't now
what is love
to love somebody
the way j do.....
|
|
OPUSHTI SE I UZIVAJ
|
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sedam vo kancelarija....vo mislite si mi ti,odednash slusham blago tropanje na mojata vrata,,otvaram, me obleva vrel bran od vozbuda koga te zdogleduvam tebe , vleguvas ...
Od taa slucka, se ocrtuva vozbudata vo nash*te pogledi,nishto ne zboruvame,,,,pogledite ne vodat,ja povlekuvam stolicata pred moeto biro za da sednesh,ti poleka sednuvash,Pominuvajki pokraj tebe ja osekam tvojata privlecna mirizba i tuka ostanuvam bez zdiv, celiot napnat so prekrasni struenja vo mene. |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sopri me..da nesakam
baknez da mi ukrades i vo sonot da ne te cekam svetot da mi go dadesh |
|
Горе_Лево
Сениор Регистриран: 01.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 331 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Poslednji put ti ja kosu diram
i crnu haljinu nocas biram, crna je najbola, crna odgovara hocu da budem ti lepa, jer ako kazes kraj kad ti dodjem ako se zaplacem i suza podje, moze da nastavi haljinu pokvasi - crno pa se ne vidi |
|
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
UUuuu, i wanna touch the sky, i wanna fly so high, uuuu, i wanna hold you, i wanna love you tonight.....
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I fell in love with an alien
I fell in love with her eyes... |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nad mene siv oblak i siva orlica
se dogovaraat za neshto, a jas mislam deka kaj tebe me potskazhuvaat , Denicija. Oti doshto vidov kula i pladnevna topola bea kako tvojata stava, Denicija. Doshto sretnav omarnina i zhito vo dvizhenje bea kako tvojata kosa, Denicija. Doshto otkriv sonchogled i svetla pushkarnica bea kako tvoite ochi, Denicija. Doshto sretnav zalez, doshto presekov lubenica bea kako tvojata usta, Denicija. A site meri zhiten uem, site krupni kantarki bea kako tvoite dojki, Denicija. Doshto me razmina mirno i otpetlano krilo bea kako tvoite klepki, Denicija. Doshto skinav slamka i maslinova granka bea kako tvoite prsti, Denicija. Doshto otvoriv prozorec i neprochitana kniga bea kako tvoite prednici, Denicija. A site napushteni mamuzi i uzengii bea kako tvoite obetki, Denicija. Doshto chuv za razluteni ridovi i morinja bea kako tvoite kolkovi, Denicija. Doshto vidov gluvarici i pluzhni ralici bea kako tvoite stapala, Denicija. |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
snegulka
Сениор Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Your mind is twisted |
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cekorejki so svojot strav
sakav da te razbudam sakav da se razbudaaaaaam odejki po svojot pat vidov sto zamisluvav ........ |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
Внеси реплика | страница <1 249250251252253 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |