IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - Кафе муабет (фото)
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кафе муабет (фото)

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 116117118119120 231>
Автор
Порака
KoKi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 466
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KoKi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2007 во 00:09
ej bobi... na slikickava (avatarot tvoj) mi licis na terminator, najseriozno! газење%20од%20смеење

Изменето од KoKi - 07.Септември.2007 во 00:09
Кон врв
NINA_SK Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 11.Јуни.2007
Поени: 601
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2007 во 02:29
Sigurno i vam vi se slucilo , no moram da si kazam . Denes dva pati pozaliv sto nemam aparat so sebe . Sto e mnogu mnogu e тага .
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2007 во 03:13
Koga sme kaj avatari ... Vlatko skrasi se so eden avatar me vadis od pamet .Denes koga otvoriv Messenger imav sto da vidam strasiliste газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење Si rekov ova ne e moj friend sigurno e nekoja greska газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење.
Кон врв
kum Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јули.2007
Поени: 3279
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kum Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2007 во 03:19
zdravo
JOIN THE FAMILY
Кон врв
stariot Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Август.2007
Локација: Macedonia
Поени: 194
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stariot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2007 во 03:33
Originally posted by NINA_SK NINA_SK напиша:

Sigurno i vam vi se slucilo , no moram da si kazam . Denes dva pati pozaliv sto nemam aparat so sebe . Sto e mnogu mnogu e тага .

Mnogu cesto sum se kael sto ne e so mene aparatot. Iako e dzeben, praktikuvam da e so mene, ama bas koga nemas aparat togas zabelezuvas najinteresni motivi, togas se slucuvaat najinteresnite momenti pred tvoite oci, koi otsekogas si sakal da gi ''zamrznes''. Taka toa najcesto biduva.
Najdobro e da molcis i da te smetaat za budala, otkolku da kazes nesto i site somnezi da isceznat.
Кон врв
amanito Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај amanito Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2007 во 08:26
Originally posted by stariot stariot напиша:

Originally posted by NINA_SK NINA_SK напиша:

Mnogu cesto sum se kael sto ne e so mene aparatot. Iako e dzeben, praktikuvam da e so mene, ama bas koga nemas aparat togas zabelezuvas najinteresni motivi, togas se slucuvaat najinteresnite momenti pred tvoite oci, koi otsekogas si sakal da gi ''zamrznes''. Taka toa najcesto biduva.

Vchera aparatot beshe so mene AMA mi beshe vo gepek, a vozev koga zdogledav GRUPISHTE od 200-300 motordzii kako me odminuvaat vo obraten pravec

Nemozev da si prostam! :( :( mi ideshe da parkiram vo treva ili na trotoar da ja izvadam akreditacijata od FOTOAKCIJA i da pochnam da fotografiram. Ama se vozdrzav poshto imashe shansi da izedam nekoj pendrak :)
Cameras don't take pictures. People do!
flickr     deviantart
Кон врв
amanito Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај amanito Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2007 во 08:28
btw mi stigna email deka tipkava sarahmacstyle iskoristila moja fotka

http://www.thewip.net/contributors/2007/09/during_macedonias_wedding_seas.html

dali e ova prestap ili ne
mislam deka e vo red bidejki me potpishala NELI?
Cameras don't take pictures. People do!
flickr     deviantart
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2007 во 08:47
Originally posted by amanito amanito напиша:

btw mi stigna email deka tipkava sarahmacstyle iskoristila moja fotka

http://www.thewip.net/contributors/2007/09/during_macedonias_wedding_seas.html

dali e ova prestap ili ne
mislam deka e vo red bidejki me potpishala NELI?

Bi bilo pozelno da te kontaktirala pred , no i vaka e vo red , mislam  . збунетостSepak se znae koj e avtorot . Bravo Vace . аплаузголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2007 во 08:48
 A za motordziite , mislam deka vikendov se vo Struga , imaat nekoe sobiranje . Sakate da se infiltrirame намигнувањетрепкање?
Кон врв
bobicar1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Септември.2005
Поени: 1099
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bobicar1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2007 во 08:53
Добро утро џезери ... овај фотографи
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2007 во 08:56
Dobro utro Bobs , kako e ? Ova nesto se podmladuvas ( na avatarcevo ) ti si ne si ti ? Dva dena sum vo dilema . Aj razresi mi ja hahahahahaha трепкање
Кон врв
bobicar1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Септември.2005
Поени: 1099
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bobicar1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2007 во 09:04
Тоа е мој необјавен автопортрет
Кон врв
Sanja84 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2007
Поени: 643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sanja84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2007 во 09:07
dobro utro i od mene голема%20насмевка
Sekogas mi se slucuva da sum vo avtobus koga ke zdogledam nesto extra nadvor збунетост
Vo sredata vidov planina,gusti oblaci,magla, pod nea ezerce i dva konja.
лутиналутиналутиналутиналутина
лутиналутина
Кон врв
Sanja84 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2007
Поени: 643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sanja84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2007 во 09:07
Originally posted by bobicar1 bobicar1 напиша:

Тоа е мој необјавен автопортрет

Jas go znam голема%20насмевкатрепкање
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 116117118119120 231>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.