|
Песна што најмногу ја мразите... |
Внеси реплика | страница <1234 9> |
Автор | |
Audiofil
Сениор Регистриран: 23.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 374 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A najgolemata vina e kaj roditelite koi sto voopsto ne gi vospitale svoite deca kako sto treba.Sigurno se i nivni podrzuvaci zatoa sto nema sansi dete da slusa turbofolk dokolku roditelot ne slusa takva muzika i uste od bebe go uspivalo deteto so Mozart,Vivaldi,Bethoven namesto so Ceca i kompanija.Otidete kaj bilo koj psiholog istiot odgovor ke vi go dade.
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kolku pametni luge imalo na forumkov so znaat so e muzika, BRAVO za sve toa gorenavedenoto
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
FANCY
Сениор Регистриран: 18.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 148 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe ima mnogu stoznaat sto e muzika... zamo brojot na tie sto neznaat e pogolem... (za zal)
|
|
што ме боли за утре, гајле ми е само за денес -УТРЕ Е ДУРИ УТРЕ
|
|
~ThA DrEaM~
Група Star Love Регистриран: 14.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 79 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Милионер од Елена Ристевска и You're Beautiful Од Џејм како и да Беше. И Амбрела од Риана во последно време не ја поднесувам од толку што ја тупеа сите телевизии/радија со неа.
|
|
www.vicoteka.srkaj.com
|
|
SREK
Група Регистриран: 28.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 32 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZOSTO BAS TI..........
|
|
sara333
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"samo, samo, samo da dozivim to......." sega ne go znam naslovot na pesnata od Stoja
|
|
cucibuci
Нов член Регистриран: 23.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele mnogu ima sto gi mrazam
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Stvarno se mnogu, iako poveketo se od konkretniot peac ili grupa sto ne gi sakam. Obicno toa se kichovite so koi non-stop ne bombardiraat...pop, turbo folkovi,...
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
FANCY
Сениор Регистриран: 18.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 148 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sve sto e turbo folk, folk, pop, rap, hip-hop... itn itn
auuuuuuu
|
|
што ме боли за утре, гајле ми е само за денес -УТРЕ Е ДУРИ УТРЕ
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Циганин је ал најлепши
така нешто се викаше песната...бљувотина |
|
LAV
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2006 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 241 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti i JA svjeta dva...taka nesto bese, bezveza pesna...text katastrofa !
|
|
KAKO SE VIKA DEVICA NA KINESKI?
NIKO NIJE CHUKO |
|
LAV
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2006 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 241 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Inaku ja mrazam onaa METAL muzikata...nemozam da gi slusam, posebn koga ke gi vidam kako se tresat ko od pajak uapani ili od kobila klocnati.
|
|
KAKO SE VIKA DEVICA NA KINESKI?
NIKO NIJE CHUKO |
|
BIBE_
Група Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemam pesna sto ja mrazam
|
|
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па во принцип мразам: се од тоше, каролина , маријан , роберт дркаџија билбилов, сите македонски пејачи и пејачки со папагал фризури, мразам се што е од србија и што го викаат музика.
Значи мразам една широка лепеза на песни. |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |