|
Индивидуи на изминатите 2 милениуми |
Внеси реплика | страница <1 6263646566 217> |
Автор | |
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Welcome back,anakin-skywalker...individuo!!
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AVGUST ne August
Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 00:11 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo da ve pozdravam site ovde, premnogu sum umorna bilo sto da napisam sega
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
butle e umorena od bilo so da napise
no se potrudi da gi napise 14 zbora i edna zapirka odmori se odmori pa koga kje se odmoris kje napises i povekje za butle eden pozdrafffff |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
GIN
|
|
|
macenceto
Сениор Регистриран: 02.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cesare Pavese, Tennessee Williams
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AJ USHTE EDNASH OVA...BASH MI SE DOPADJA DODEKA NE MI TEKNE ZA NEKOJA DRUGA INDIVIDUA....... |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SANDOKAAAN ... SANDOKAAAAN ... KABIR BEDI ... FACA ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Inspirirana od prekrasnata...prekrasnata kniga koja vo momentot ja chitam
nemozam a da ne ja stavam tuka-medju ovie individui... SYLVIA PLATH-amerikanska poetesa,so germansko poteklo. Ako nishto drugo najpoznata e po toa shto izvrshila samoubistvo pod silna depresija, gushejki se od gas stavajki si ja glavata vo rerna........, no otkako predhodno uredno go servirala doruchekot za svoite deca(shto ti e majka...) Vo istoimeniot film "Silvija" mi se dopadna kako naslovnata uloga ja odglumi Gwyneth Paltrow Изменето од mamma - 05.Септември.2007 во 22:00 |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MOBI DICK
|
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
LUCIANO PAVAROTTI- denes go spomnuvam- tuka zatoa shto
navistina zasluzuva da e......neka mu e vechna slava...... Vo negova chest ....... Torna a surriento....Ave Maria ...Nessun dorma.. .....Mamma.......Brindisi-libiamo.......Caruso.... Изменето од mamma - 02.Декември.2007 во 19:45 |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SHAMPANJ
Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 00:12 |
|
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pozdrav anakin ... mnogu interesen post ... nauciv dosta ... inaku kako gi pikaat meurcinjata ... mu stavaat nekolku zrnca oriz ... vo siseto ... interesno e toa ... ako se stavat poveke zrna ... puka siseto ... ZIVELI !!! PRIJATEN VIKEND |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe ti si rasipuvac na romantika -- da znaes
toa devojkata dodeka pie shampanj deckoto moze da ja farba kako samovilite i vilenjacite na polnokj gi stavam meurite vnatre i taka natamu farbanje do beskraj a so sega? ORIZ rasipuvac na romantikata Изменето од anakin - 07.Септември.2007 во 10:37 |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 6263646566 217> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |