|
Зборови.... |
Внеси реплика | страница <12345 45> |
Автор | ||
QWEEN
Нов член Регистриран: 04.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
КОГА КЕ JA SVATAT SUSTINATA NA SVETOT,ONIE KOI ZBOR NEZNAAT DA KAZAT....
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zborot : maz asocira na : nesposoben ... smotan kako sajla ... ne go biva za drva da nacepi ... kupuva mali kompiri ... skapani domati ... prezreani banani ... site go lazat ... nevnimatelen ... i ako se kaze: Ova mi e mazot ... katastrofa ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zborot : zenata asocira na: oblecena vo roba ... izguzvana ... rakavi zasukani ... edno petlice pogore .. drugo podolu ... vitleri na kosa ... mirisa na kromid... edno dete pokakano ... drugo pomocano ... mandjata zagorela ... taka ako se kaze: - ova mi e zenata ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
начин да се изрази мислата,
ама ако мислата е збркана, или нејасна, тогаш имаме огромен проблем! |
||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
||
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ova ne e relevantno |
||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
||
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i toa za zenata ne e
|
||
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zborovi kako pajazina stara ja rastrgam dur da dojdam do bescenetoto za koe zborovi nema.
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zbunet, aj ne seri tvrdi zborovi, zapeceni.
Zborovi so vrednost i sustina se : - Dojdi i soblakaj se za da ti go bapnam, mori ! Изменето од zbunet - 04.Септември.2007 во 23:42 |
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ete varijacija na tema ... mesto bapnuvanje .... moze zbor buvnuvanje ... moze da se pisuva pomina 00:00 casot .. |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zosto ne drzi Alekta ... sekoj zbor si ima svoi asocijacii ... sakav da skrenam vnimanie deka nekoi zborovi veke se izliteni ... na primer koga pee Tose i vika: - site ve sakam ... - vie ste prekrasna publika ... toa e veke taka izliteno ... i zborovite ... i recenicite ... toa ne treba da go kaze ... treba da se "oseti" ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe uzivaj sakav samo da go upotre*am zborot relevantno |
||
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne mi e jasna razlikata megu : - Mi se ebe ? Mi se sere ? Pa neli i dvete funkcii nosat olesnuvanje
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mnogu e vazno koga i kako gi koristime zborovite ... edna anegdota ... nautro vo avtobus za na rabota ... imase vakov dialog ... - kako si? - pizda ti materina ... - zosto taka mi velis ? - zatoa sto da ti kazam ... ako ti recam me boli glava ... ke me preboli .. ?? - a sto trebase ??? - ke mi kazes: DOBRO UTRO !!! stvarno ... mnogu vazna rabota e toa kazuvenje nautro DOBRO UTRO !!! kolku utrovo toa Vi go poaskaa ... ??? |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Внеси реплика | страница <12345 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |