![]() |
|
Запознавање |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 6> |
Автор | |
LAV ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2006 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pa pa pa pa pa pa....;da ti e alal, a mislis vo onoj bermudskiot triagolnik ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
KAKO SE VIKA DEVICA NA KINESKI?
NIKO NIJE CHUKO |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ili vo buzite, ako i se polni kako na Severina mislis ke go lapne so se jajca.
Ili sto vika edna dupacka " Moze nemam jahta, ama i ti ne si Severina" |
|
![]() |
|
male4ka ![]() Сениор ![]() ![]() Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
фацата а особено насмевката и очите...пагам на зелени очи
![]() |
|
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ja posebno mi ide padnam so nea ako ima zelen tepih oti me potseka na poljana
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
denes moznosta od zapoznavanje so ludje e golema ... najbrzi vo zapoznavanje se ludjeto so krvna grupa B ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
prvo oci...a potoa race
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Prvata sekunda go gledam kako na rendgen i potoa se mi e matno.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Na primer u lokal na nekoja i se losi, matno i e pred oci i ne moze ubavo da me vidi na koja i pritrcuvam ja tintaram, da ne i teba ova ili ona i dodeka e nok i izjavuvam ljubov, oti koa ke se razdeni ke me vidi i ke ja zduvne da vadi drugo drzavjanstvo
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Otkako mi se sluci eden gaf,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
jas i na prvoto zapoznavanje
i na vtoroto
i na tretoto
gledam dlaboko vo ocite
hhhmmm...zasto nas vo vesterskoto uciliste ![]() ![]() Изменето од kejt-d-grejt - 23.Јуни.2008 во 18:30 |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...onaka cela ja gleam-nisho posebno ne gleam...posho nadvoreshnosta ako se poklapa so vnatreshnosta-ke da e interesna...sekako se naviknue choek ako mu e nekoj interesen kao kopletna pojava, ali ako idam odpozadi primetuem prvo strukche...toa...
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
очи, глас, раце.
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
negovite dvizenja i drzenje na teloto
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |