|
Димитар Талев од Прилеп |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | ||
Mihajlov
Група ДУДЛАЧ Регистриран: 28.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 47 |
Испратена: 04.Септември.2007 во 18:25 | |
Boogie-Voogie,
Браво бре машко...Човек да се стопи од милина кога разговара со твојата генијалност... Не само што го погоди копчето за цитирање туку веќе не ме цитираш дека ја „негирам„ туку дека македонската нација е недооформана.
Е, сега... Верувам дека твојата генијалност слушнала за еден паметен збор што се вика: „контрадикторност„. - Не може една нација да е стара 3000 години, а да мисли дека е помалку вредна од другите... - Не може македонската нација да е оформена, „многу одамна„, да те цитирам, а во исто време да има комплекси.... Со самото тоа што велиш дека има „комплекс(и)„ ми даваш аргуметни да верувам дека се работи за недооформена нација.
|
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Испратена: 04.Септември.2007 во 18:28 | |
Ете го он пак, верувам дека те погодив со еволуцијата и свати дека оформување-дооформување сега свати што еНели
|
||
Mihajlov
Група ДУДЛАЧ Регистриран: 28.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 47 |
Испратена: 04.Септември.2007 во 18:45 | |
Boogie-Voogie,
Цело време ме мачи една мисла, кога веќе го спомна „оформувањето„.
Дали негацијата „не„ јас пишуваш заедно со глагол од инает или од оформувачки недостатоци?!? |
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Испратена: 04.Септември.2007 во 19:09 | |
ПАк почна да дудлаш,нема никаква врска прашањево со темата затоа и ја затварам.
|
||
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |