![]() |
|
Запознавање |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 6> |
Автор | ||
Кршикоска ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 103 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Молим те не губи се....
До сите мажи со плави очи , Ве молам да носите фереџиња дан ни се изгубит момичево, та кој ке ја барат??? Изменето од Кршикоска - 04.Септември.2007 во 13:38 |
||
![]() |
||
Trilili ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
|
uste kolku pati ligi ke mi prais??? ![]() ![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
I ako se preprava ubedlivo deka e zainteresirana za toa sto go zboruvam i uste ako ne go simnuva pogledot od moite prosecno- kafeavi oci, garant ja nosam doma za vezden da mi bide
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
|
aj prevedi vezden za gastaabajter
|
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
sekoj den trilili
![]() ![]() |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
znaci od nautro do navecer??e toa postuem
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
|
gledam direktno vo oci i se grizam pozdravot da bide taman , ni labav ni raka da i precvikas , -staroto dobro pravilo koe devojkite mnogu go zaprimetuvaat
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
ахаха овој пат беше за еден друг член ![]() си знае он ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од SeXY - 04.Септември.2007 во 14:17 |
||
![]() |
||
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
|
seksi ja ako se zapoznaam so tebe ke te grabnam i ke begam
![]() |
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
e i ja ke ja grabnam......no nema da begam...........
![]() |
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
dosssstaaaaa da ne vidi pocesniot clen so sini ocinja ![]() ![]() ![]() btw: eve vi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од SeXY - 04.Септември.2007 во 14:27 |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
neka vidi
![]() |
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
sepak mislam deka temava zapoznavanje e dobra ... nekoi ludje imaat problem so zapoznavanjata ... imam eden kolega ... koj mnogu saka da muabeti so zenite vo avtobus koga si odime od rabota ... ama nikako toa da mu uspee ... si misli : - da ne mu sum dosaden .... - ova da mu go kazam ... ne .... - ona da mu go kazam .... ne ne .... i posle nemoze da pocni .... go sovetuvam .... koga saka da muabeti neka kaze: - slusaj ... ke ti kazam nesto ... ama da ne me prekazes ... ama taka so sugestiven glas ... a ne so nekoj piskav glas ... hipnoticki ... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Ubavi i neguvani race mi se slabost.....tamu prvo,
pa posle pravam analiza.....ako ima potreba |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |