|
Знам |
Внеси реплика | страница 123 9> |
Автор | |
551mb
Сениор Регистриран: 12.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 207 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 24.Август.2007 во 01:44 |
ДЕКА КОГА КЕ МЕ СПОПАДНЕ БЕС.....КЕ МИ ПОТРАЕ ПА СЕ НАДЕВАМ ДЕКА НЕКОГАШ КЕ ЗАБОРАВАМ....БАРЕМ ТАКА СЕ НАДЕВАМ ДЕКА КЕ БИДЕ..
Изменето од mamma - 12.Април.2008 во 15:59 |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekoj covek si ima svoe soznanie ... i dokolku toa e so radius r ... "osetot" na neznaenje N e na linija ... izmedju znaenjeto i neznaenjeto ... i toa moze da se presmeta : N - neznaenjeto = 2 * r * pi od tuka moze da se vidi dokolu nekoj covek ima golemo znaenje ... sleduva deka "osetot" na neznaenje e golem ... i kolku covek poveke znae ... ima oset deka mnogu neznae ... i na kraj ke dojde do onaa filozovska misla: tek sega znam deka nisto neznam !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znam ...deka odam vo pogresna nasoka....
neznam kako da ja ispravam..... |
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekoj covek si razvil svoja filozofija i objasnuvanja
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nitu mozes samata da ja ispravis ... toa e kako da odime vo nekoj kanal ... sakame da izlezeme ... ama nikako ne mozeme ... potrebno e nekoj da ni poddade raka ... i ke ne kreni gore ... Toa vaka go gledam ... rekata Crna ... ja navodnuva pelagonija ... cuda pravi ... ama vo mariovo ... koga ke vleze vo kanjon ... taa e nemokna sama da se kachi gore ... a istata reka e ... jas ... koj sto sum nikoj i nisto ... moze da zemam edno malo pumpe ... benzin i creva ... da gi postavam ... i da ja krenam vodata gore ... i ke moze rekata da navodnuva .... taa mala sila na site ni e potrebna ... ama mora da bide od nadvor ... i kolku da e covek silen ... nemoze sam toa da go napravi ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Thank's marco....reshenieto e ispravno no neznam dali e vistinskoto....
|
|
VIZANTEL
Сениор Регистриран: 27.Август.2007 Локација: Israel Статус: Офлајн Поени: 164 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cogito ergo sum.
|
|
,,UNUS TESTIS, NULUS TESTIS,,
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ha,ha,ha...ti se "najde" Dekart |
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e vazno dali e vistinskoto ... vazno e da se probuva ... da ne se povlekuva covek ... od 10 resenija - 1 ke bide ispravno ... ili me potsetuva na edna pogovorka ... za da napravis panispanja ... mora jajcata da se skrsat ... toa e eden nacin ... moze da se pronajde i drug ... jas poznavam edna koleska ... od edno jajce od potpoloska ... pravi torta na 10 sprata ... i plus od ostatokot ... pravi i figurnchinja ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nekogash i poradi NEvistinsko reshenie se odi vo
pogreshni nasoki...... |
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znam deka toa sto sum ucel recisi nisto ne primeniv ... treba da se ucat raboti vo zivotot koi ke gi primenuvame ... za djabe ucev Laplasova transformacija ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знам само дека ќе се обидам да не збеснеам. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
знам дека ке потрошам многу пари во текот на наредните денови
|
|
|
|
Kristin969
Сениор Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas znam deka nisto ne znam....
|
|
Ljubov i Svetlina!
|
|
Внеси реплика | страница 123 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |