IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Танушевци вчера и денес?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Танушевци вчера и денес?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 12>
Автор
Порака
VIZANTEL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Август.2007
Локација: Israel
Статус: Офлајн
Поени: 164
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај VIZANTEL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2007 во 16:10
Ах тие истражни органи. Ја расипаа сета работа.
-Бучко мора да биде мирен.
-Џејн Мишеј пак е во КПД.
-Каде се Џафери.
-Каде се Велиу и Ахмети?
,,UNUS TESTIS, NULUS TESTIS,,
Кон врв
VIZANTEL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Август.2007
Локација: Israel
Поени: 164
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај VIZANTEL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2007 во 16:13

Танушевци ќе биде причина за независност на Косово, но можеби и обид за отцепување на западна македонија.  
,,UNUS TESTIS, NULUS TESTIS,,
Кон врв
cigare-migare taktika Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јули.2007
Поени: 245
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cigare-migare taktika Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2007 во 16:15
Originally posted by VIZANTEL VIZANTEL напиша:

каква голема мисла од малиот мозок,.....чудо...

Танушевци ќе биде причина за независност на Косово, но можеби и обид за отцепување на западна македонија.  
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2007 во 03:41
Vo Parlament!!!
Кон врв
cigare-migare taktika Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јули.2007
Поени: 245
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cigare-migare taktika Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2007 во 09:20
Имам впечаток дека една група овде , ај не знам како да ја дефинирам..., познаници меѓу себе и истонемисленици се во некој четнички филм??? демек патриоти и националисти???
Не знам , само ме интересира дали ти членови се од Скопје, зш ако се тогаш ми делуваат доста нафурани... зачудително- бидејќи во 2001 година само 3% од скопската популација се одзва на воените покани....  Кој не верува нека провери во МО , туку во споредба со други земји е велепредавство и масовна дезертација.... туку батали ме интересираат овие орлов, моира, овај дедово латинецов , овај зоран и уш која багра дали имаат користено огнено оружје во животот... И преставете се кои сте ... мислам редно е; глумите овде зеро зеро штат Џемајле Бонд....
Кон врв
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2007 во 18:36
Originally posted by ЦрноризецХрабар ЦрноризецХрабар напиша:

Имам впечаток дека една група овде , ај не знам како да ја дефинирам..., познаници меѓу себе и истонемисленици се во некој четнички филм??? демек патриоти и националисти???
Не знам , само ме интересира дали ти членови се од Скопје, зш ако се тогаш ми делуваат доста нафурани... зачудително- бидејќи во 2001 година само 3% од скопската популација се одзва на воените покани....  Кој не верува нека провери во МО , туку во споредба со други земји е велепредавство и масовна дезертација.... туку батали ме интересираат овие орлов, моира, овај дедово латинецов , овај зоран и уш која багра дали имаат користено огнено оружје во животот... И преставете се кои сте ... мислам редно е; глумите овде зеро зеро штат Џемајле Бонд....

Мислам оти некаде прочитав...дека одзивот бил 2% ...во општината Центар...
Значи ...секој 50-ти обврзник се одзвал на поканата за мобилизација...
За другите велат ...оти биле на Халкидики..на работен „семинар„..
голема%20насмевка
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
dragon Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 31.Јули.2007
Поени: 64
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dragon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2007 во 18:38
Dali so ili bez Tanusevci, dali ke se otcepuva zapadna Makedonija, Kosovo ke stane nezavisno ako dade amin golemiot tatko onoj sto mu go drpnaa skapiot casovnik vo sred Tirana. Toe a se relativno samo edno e sigurno deka idejata -  sonot za golema Albanija nikogas nema da prestane.  Da ne se zanesuva nikoj vo ovaa napatena Makedonija deka ako gi gledame albancite vo parlamentot, vladata i site drugi institucii deka tie ete prestanale da placat za golemata majka Albanija. Neka ne sum vo pravo daj boze neka ne e taka ke mi bide milo da gresam. 
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dragon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2007 во 18:56
Gospoda da ne se prepirame medju sebe, deka Skopjani se pokazaa junaci toa site znaat ama toa e zatoa sto zizata bese nekade dovolno daleku, ama za zal ima eden golem del makedonci od kriznite regioni prvenstveno Tetovo, (medju koi i oficeri vo ARM) koi vo 2001 cickovcite i vujkovcite si gi zemaa na sigurno vo Skopje i si kupija stanovi po Skopje ( Opsto poznato e deka Tetovci se polni so pari). A sto ke kazete na heroite od Brvenica (Tetovsko) koi koga im puknaa tri pati od kaleto fatija magla ostavajki gi puskite na patot. Sekogas imalo i hrabri i kukavici no mislam deka vo taa Makedonija ima dovolno hrabri luge ako zatreba da i izlezat vo presret na tatkovinata.
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2007 во 23:08
Тетовци и Брвеничани, га бранеа Тетоо, со АП од МВР- СВР Тетово, но не во полог и само тетово туку во Охрид.
Брввеничани пак ги кити уште еден бисер, а тоа е: ,,добро е што пукает, само таке ќе си идемо во поречијата наша,,.
Ете кој народ сме го бранеле.
Лично кај мене имам документ: КУПОПРОДАЖЕН ДОГОВОР,, уредно оверен судски вој предмет е купопродажба на земјиште во с. Лавце, каде наш христијанин на шиптар му продава земја од 1.800 квадрата за 80.000 ДМ во далешната 1978 година, а потоа тој и неговите твдеа дека морале да се иселат оти насила им била земена земјата.
Тиа си го товарија магарето, а ние оди браниги. Срамота.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2007 во 23:13
Originally posted by dragon dragon напиша:

Dali so ili bez Tanusevci, dali ke se otcepuva zapadna Makedonija, Kosovo ke stane nezavisno ako dade amin golemiot tatko onoj sto mu go drpnaa skapiot casovnik vo sred Tirana. Toe a se relativno samo edno e sigurno deka idejata -  sonot za golema Albanija nikogas nema da prestane.  Da ne se zanesuva nikoj vo ovaa napatena Makedonija deka ako gi gledame albancite vo parlamentot, vladata i site drugi institucii deka tie ete prestanale da placat za golemata majka Albanija. Neka ne sum vo pravo daj boze neka ne e taka ke mi bide milo da gresam. 

Голема Албанија, е составен дел на Џихатот. Нема шанси да се смират страстите кога баш Џихатот е во најголем подем бач сега.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2007 во 23:20

каква голема мисла од мене, безмозочниот малиот  за црно,.....чудо... и срам Црно Резец.

Море, ризец, само што те вратија и пак почна да тресеш неартикулисани работи. Збирај ум.

Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Септември.2007 во 02:46

Prvo: Jas ne sum BAGRA!
Vtoro: Edinstveno oruzje sto koristam e mojot intelekt!
Treto: Ne mozam da bidam vo cetnicki film, zosto ne sum CETNIK, ili ti samo za niv znaes?
Cetvrto: Jas za razlika od nekoi drugi polusvetovi na forumov si JA SAKAM TATKOVINATA!
Btw, ne sum glumica, no blagodaram na komplimentot

Изменето од moira - 05.Септември.2007 во 02:48
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dragon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Септември.2007 во 19:10
Moira na tvoe mesto ne bi se zamaral so poedinci na koi vo krvta samo otrov im tece a so jazikot samo otrovni streli frlaat. Pozdrav
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dragon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Септември.2007 во 19:18
Orlov kade im e mestoto i ulogata na vehabiite vo tanusevci, gi ima li tamu a ako gi ima dali albanskata populacija e svesna za opasnosta po site pa i na niv samite od tie sustestva (nesakam da gi narecam luge).
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 12>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.