IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Кога лошите спомени од минато навираат
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кога лошите спомени од минато навираат

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 5>
Автор
Порака
zajkoo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2007
Локација: Vatican City State
Статус: Офлајн
Поени: 200
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zajkoo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Август.2007 во 10:11
 Се извинувам ако погрешив а за тоа дека ги испревртувам работите  и дека разубедувам  грешиш. Јас само сакав да ти укажам од каде почнува проблемот. И се додека сама не откриеш од каде почнува проблемот нема да бидеш способна за нова врска. Не може впечатоците од старата врска да ги носиш со себе во новата било да се тие лоши или добри. А кога ке согледаш од каде почнува проблемот полесно се решава и мислам дека е многу храбро од тебе што си му кажала на сегашниот меѓутоа требаше самата да процениш  пред да му кажиш дали е тој способен да се носи со овој твој проблем а не потоа да се прашуваш дали те сватил правилно или не. Значи јас ти дадов само совет на прашањето што го постави на почетокот, цитирам....  и што сега??? како понатаму???....а мислам и дека мојот совет  е добар бидејќи и јас го имав истиот проблем и се дури додека не му погледнав на проблемот во очи не можев да го разрешам. И јас бев сигурен во себе меѓутоа секогаш има едно мало ...ако

Биди добар со сите,услужлив за повеќето, близок со неколку, пријател со еден, непријател со ниеден.
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Август.2007 во 10:15
abe problemot pocnuva od tamu deka jas sum samo isfustrirana....a toa ne pominuva so vrskata. ti rekov ne sakam da te navredam, sepak fala za sovetot, ama iskreno, tvrdam deka si greska vo vrska so toa deka seuste custvuvam nesto za nego. трепкање
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zajkoo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Август.2007 во 10:33
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

abe problemot pocnuva od tamu deka jas sum samo isfustrirana....a toa ne pominuva so vrskata. ti rekov ne sakam da te navredam, sepak fala za sovetot, ama iskreno, tvrdam deka si greska vo vrska so toa deka seuste custvuvam nesto za nego. трепкање

Не почнува проблемот од тоа што си исфустрирана туку малку поназад ... зошто си исфустрирана и што е тоа  што те наведува на такви мисли
Биди добар со сите,услужлив за повеќето, близок со неколку, пријател со еден, непријател со ниеден.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Август.2007 во 10:39
mislam deka ne e fer da zborime ovde za toa ...sepak e javna tema...ako nesto poveke te intereseira pisi lp, ne deka krijam od decko mi, taman rabota, radi drugi pricini....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zajkoo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Август.2007 во 10:57
 Овде прекинувам зошто ке замини темата во погрешна насока а и веќе кога си му кажала на дечкото и ако вистински те сака подобро е заедно да го решите проблемот бидејќи во спротивно нема иднина за вас
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Август.2007 во 11:16

ok.....

Кон врв
Lora Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Септември.2007
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lora Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2007 во 00:11

Mene sega mi se slucuva istoto... Noviot decko e prekrasen no seuste sonuvam kako bivsiot me prevaril,zaebal..i red drugi raboti na koi ne sakam da se sekavam a mi naviraat kako prisilni misli.. Dolgo razmisluvav zosto toa e taka. Prebaruvajki dlaboko vo mene sfativ deka seuste ne sum si prostila kako mozev da bidam so takov kreten i da se povreduvam sebe si.

Lora
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2007 во 20:17
Originally posted by Lora Lora напиша:

Mene sega mi se slucuva istoto... Noviot decko e prekrasen no seuste sonuvam kako bivsiot me prevaril,zaebal..i red drugi raboti na koi ne sakam da se sekavam a mi naviraat kako prisilni misli.. Dolgo razmisluvav zosto toa e taka. Prebaruvajki dlaboko vo mene sfativ deka seuste ne sum si prostila kako mozev da bidam so takov kreten i da se povreduvam sebe si.

znaci sepak se vrakjame na faktot deka ako momentalno nesto ti se vrti vo glava vo vrska so nego NE ZNACI deka go sakas seuste ako porano si go sakala ili samo ti se dopagjal. ONIE STO VIKAAT -A GARANT TI USTE GO SAKAS- nemaat blage ceze. Lora fala ti sto me razbiras, se nadevam ke ti pomine nabrzo ovoj izmacuvacki period. samo ostane pokraj noviot decko i se ke se sredi....големо%20гушкање
Кон врв
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2007 во 21:48
blueprayer, знаеш, сништата и мислите кои те оптоваруваат, може само те предупредуваат, како ти било пред тоа, а како ти е сега.
мозокот мора да направи темелна анализа на ситуациите, предходна и сегашна, работата му е таква. тоа што од предходната ситуација ти се јавуваат само лоши спомени е доволен доказ да разбереш дека оваа ситуација е некако подобра.
а ако сакаш да не се заморуваш со тие мисли, само оптовари го мозокот со секаква друга занимација и не му давај простор за вртење во круг.
дружи се интензивно со другарки, пријателки, комшивки и одмори го малку мозокот со релаксирачки муабети.
или почни со крстозбори и секакви загатки и мозгалки.
знаеш во секоја врска доаѓа до релаксација на страстите, т.е. до отрезнување и прашање, што понатаму?
ако е тоа во прашање, само ќе си поставите нова цел, од првичната, која нормално била целосно освојување на довербата на партнерот и ќе продолжите со остварување на истата!
совет до str8up, ако девојката е искрена, што можеш да бараш повеќе од неа?
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2007 во 09:33
dogi големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање fala sto me razbirasa drugo i ne ocekuvav od tebe osven dame razberes. (uste koga se prikluciv na pocetokot na forumov bese tuka za mene), vo pravo si celosno. No jas za zal ne mozam da go optovaruvam mozokot so kafe moabeti mozam samo so rabota posto vremeto mi pominuva samo vo rabota.....среќасреќасреќасреќасреќаfala ti uste ednas...
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2007 во 10:03
I ja te razbiram
Кон врв
VIZANTEL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Август.2007
Локација: Israel
Поени: 164
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај VIZANTEL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2007 во 14:04
nikogash ne se vrti nazad,
,,UNUS TESTIS, NULUS TESTIS,,
Кон врв
VIZANTEL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Август.2007
Локација: Israel
Поени: 164
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај VIZANTEL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2007 во 14:05
sekoe vrtelje nazad e loso.
,,UNUS TESTIS, NULUS TESTIS,,
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2007 во 14:05
jas ne ama nekoi raboti koi se del od nas ne mozeme da gi upravuvame....тага
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 5>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,455 секунди.